I now have 1TB of bandwidth

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by zeromac, Nov 30, 2010.

Nov 30, 2010

I now have 1TB of bandwidth by zeromac at 4:35 AM (1,547 Views / 0 Likes) 16 replies

  1. zeromac
    OP

    Member zeromac Finally reached 1000 posts EXACTLY

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    2,194
    Location:
    Earth
    Country:
    Australia
    Just got upgraded from 50GB to 1TB of badnwidth thanks to Optus [​IMG]

    The Aussie ISP is increasing their data allowences for their Fusion plans.

    Australians should know what I'm talking about.

    http://forums.whirlpool.net.au/archive/1584450

    Thats the Optus rep who originally posted the news

    The upgrade is free [​IMG]


    I don't know what do to with so much bandwidth now [​IMG]
     
  2. Joe88

    Member Joe88 [λ]

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11,192
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    and I have always had unlimited [​IMG]

    go download some ps3 games and blu-ray rips that should fill the allowance pretty quickly
     
  3. Sephxus

    Member Sephxus GBAtemp Fan

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    327
    Location:
    Pomona, CA
    Country:
    United States
    I know what to do: more downloading! [​IMG]

    Its a huge jump from 50GB. Congrats.
     
  4. cobleman

    Member cobleman GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    1,449
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Is this for cable only or DSL as well?
     
  5. myuusmeow

    Member myuusmeow GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    1,643
    Country:
    United States
    I have unlimited bandwidth. [​IMG]
    Just my internet is really slow, only 330 kilobytes/s

    So
    330*60*60*24*30/1024=.8TB a month if I download constantly.

    So I guess technically I have less bandwidth than you... [​IMG]
     
  6. zeromac
    OP

    Member zeromac Finally reached 1000 posts EXACTLY

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    2,194
    Location:
    Earth
    Country:
    Australia
    Cable and DSL

    Read the fourm post link i have in the OP, the Optus rep mentions the plans that get the upgrade
     
  7. cobleman

    Member cobleman GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    1,449
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    I cant get it where i am cos TELSTRA owns the lines but i told my cousin and he rang them and is being tranfered to new 1tb tomorrow
     
  8. Evo.lve

    Member Evo.lve All that you could be.

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    1,786
    Location:
    Away from you.
    Country:
    Australia
    Wait... do you need 50gb of bandwidth to upgrade to 1tb? Cos I got 60gb [​IMG]
     
  9. Sop

    Banned Sop groovy dude lmao

    Joined:
    Nov 14, 2010
    Messages:
    1,244
    Location:
    qld
    Country:
    Australia
    Holy crap that's fast. Mine is meant to be about 70Mbps but it usually is about 40kbps
     
  10. CarbonX13

    Member CarbonX13 GBAtemp 台灣人

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    1,399
    Location:
    Vancouver, B.C.
    Country:
    Taiwan
    Eh... according to Speedtest.net I've got 15.88Mbps. If I'm lucky on the torrent I usually get at least 800kb/s (my record was 1.8MB/s)
     
  11. zeromac
    OP

    Member zeromac Finally reached 1000 posts EXACTLY

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    2,194
    Location:
    Earth
    Country:
    Australia
    Whoah my speed just went from 12mbps to 17mbps when i got upgraded to 1TB

    [​IMG]
     
  12. Infinite Zero

    Member Infinite Zero Almost!

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    2,922
    Location:
    California
    Country:
    United States
    Oh my, that's really great for you Aussies... wish that internet providers in the Philippines would take another step in making their services better [​IMG]
     
  13. dinofan01

    Member dinofan01 Misses the old days...

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Messages:
    2,842
    Country:
    United States
    I hope you all burn in hell for having fast connections... [​IMG]
     
  14. ThePowerOutage

    Member ThePowerOutage The Lord of the Flyes

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    813
    Location:
    Vallhallah
    Country:
    United Kingdom
    1.1MBx60x60x24x30= c. 2.8 mil MBytes
    And I used to have a 10GB cap...
     
  15. fartos32

    Member fartos32 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    130
    Country:
    Australia
    I have Optus 150 gig which doesnt get upgraded to 500gig or 1tb which is fucked up for me
     
  16. Originality

    Member Originality Chibi-neko

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    5,156
    Location:
    London, UK
    Country:
    United Kingdom
    I've had unlimited bandwidth for a few years now, and even without the serious downloading I used to do, I still take up over 100GB a month. I could upgrade to get the double speed broadband that's available all over the UK now, but that means I'd have to drop down to a 60GB bandwidth allowance again. This is the price I pay for my parents picking the country's cheapest broadband provider.
     
  17. Bently

    Member Bently GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 17, 2009
    Messages:
    495
    Location:
    Ontario
    Country:
    Canada
    Great, now you can download 10 games at a time, host 50 game servers while streaming a video 8D.

    Which leads to my next question, what are the D/L and U/L speeds? (While plugged in with cable, Not wireless!)
     

Share This Page