i need help....

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by LaloEugeneMacias, Sep 15, 2012.

Sep 15, 2012

i need help.... by LaloEugeneMacias at 11:43 PM (552 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. LaloEugeneMacias
    OP

    Newcomer LaloEugeneMacias Newbie

    Joined:
    Sep 15, 2012
    Messages:
    4
    i downloaded Soul Calibur broken destiny and for somee reason after thee psp logo finishes it goes black then returns to the menu it says
    the game could not be started (80020148) help anyone?
     
  2. Foxi4

    Reporter Foxi4 On the hunt...

    pip
    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    22,712
    Location:
    Gaming Grotto
    Country:
    Poland
    I had that issue a few times, and there can be numerous causes. What MSPD are you using and when was the last time you formatted it? Also, are you sure the ISO is a proper dump?
     
  3. LaloEugeneMacias
    OP

    Newcomer LaloEugeneMacias Newbie

    Joined:
    Sep 15, 2012
    Messages:
    4
    its on internal memory i have the psp go
    i dont think so i downloaded it
     
  4. Ryupower

    Member Ryupower Brood

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    2,763
    Country:
    United States
    try this if you are on cfw
    in the xmb (psp menu)
    press select to open the vsh menu
    set UMD ISO mode to Sony np9660

    also what fw is installed
     
  5. LaloEugeneMacias
    OP

    Newcomer LaloEugeneMacias Newbie

    Joined:
    Sep 15, 2012
    Messages:
    4
    yea try i tried all of them andd nothing it does the same thing
     
  6. LaloEugeneMacias
    OP

    Newcomer LaloEugeneMacias Newbie

    Joined:
    Sep 15, 2012
    Messages:
    4
    miness iss 6;60
     
  7. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Does it say JUST "6.60"? If so your PSP isn't in hacked mode...
     
  8. Foxi4

    Reporter Foxi4 On the hunt...

    pip
    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    22,712
    Location:
    Gaming Grotto
    Country:
    Poland
    If it shows up on the menu, it probably is modded.

    I think you just have a bad dump, try getting the game from another source, or as suggested, use a different loader mode.
     
  9. Zelosboss

    Newcomer Zelosboss Member

    Joined:
    Feb 21, 2013
    Messages:
    37
    Country:
    Spain
    just download a new one
     

Share This Page