I just bought Acekard 2i need help

Discussion in 'Acekard' started by Haseo32829, Jan 22, 2011.

Jan 22, 2011
  1. Haseo32829
    OP

    Newcomer Haseo32829 Newbie

    Joined:
    Nov 26, 2010
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    I read the setup guide and searched around. I could get any problems to fix mine.

    This is what I did.

    I opened my Acekard2i
    I download AKAIO 1.8.5, Unzipped it.
    I formatted the Micro SD card with the SD formatter.
    I moved the _aio and akmenu.nds to the root of the sd
    I put ak2loader.nds in the loader folder
    I put Sonic Colors.nds onto the root of the SD
    I ejected the SD
    I pushed the card into the spring loaded Acekard2i until it clicked
    I insterted it into the Brand New DSi which was always at version 1.4.1U
    I selected the card on the menu which showed Alex Stormrider.
    A blue "Loading" appeared.

    Thats where I am stuck I tried a different SD card one that is 4gb but it has the same problem. I suspect it is the Acekard but i wanna get some opinon be for I return it maybe it is something i did wrong. I bought it from Shoptemp. So yea . . . any tips??
     
  2. happybobjr

    Newcomer happybobjr Member

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    40
    Location:
    home
    Country:
    United States
    Is these a Menu4.nds file missing?

    Where did you buy your card?
     
  3. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    contact issue. read this: Solving AK2i Contact Issues by TK_Saturn

    as shoptemp is now closed you will need to e-mail acekard@gmail.com and request a new card. the next card will probably have contact issues as well, its an on-going problem with the ak2i.

    -another world
     
  4. keasy

    Member keasy GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    133
    Country:
    United Kingdom

    Should the a2i still be spring loaded if it's new ?


    I dunno, I onlt ask because I'm not what you would call in the loop.
     

Share This Page