1. LucidLad1

    LucidLad1 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 3, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    I also got the 522 error. I don't think it's coming back up anytime soon. Anyone know how to finish the process without connecting to the website?
     
  2. Ddude

    Ddude Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 14, 2020
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    RIP Switch. You can TRY to get the choidujour.py and edit that to use a local file instead of the server.
     
  3. Graupa1988

    Graupa1988 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 15, 2020
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    Well I saved the file somewhere else and had windows re-route to that location. It went like it was supposed to then checked for another file which we don't have... The exfat json or the no exfat json... Fail we need this back up and running. Does anybody have an older firmware already prepared that they saved?
     
  4. Dragongray

    Dragongray Member
    Newcomer

    Joined:
    May 6, 2020
    Messages:
    14
    Country:
    Germany
    I tried the CHoiDojour.exe today and it works again!
     
    OgroGamer likes this.
  5. SusumuNoDS

    SusumuNoDS Member
    Newcomer

    Joined:
    May 27, 2020
    Messages:
    11
    Country:
    France
    Good luck everyone
     
  6. Nex9

    Nex9 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 1, 2020
    Messages:
    4
    Country:
    Cyprus
    Hello there, I'm new here.
    The other day I did the most stupid thing, insted of flashing fw 10.0 i flashed fw 1.0.0 prerelese
    And now my switch won't start, and I don't have a backup. Will this steps help me?
    I have another working switch if that helps.
     
  7. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    11,878
    Country:
    United States
    Yes just be aware you cannot flash a firmware higher than 6.2 with ChoiDujour.
     
  8. Nex9

    Nex9 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 1, 2020
    Messages:
    4
    Country:
    Cyprus
    Ok I got my biskeys and they look like this
    HWI: 80xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    SBK: 0Cxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    TSEC KEY: 0Dxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    DEVICE KEY: 42xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    BIS KEY 0 (crypt): 92xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    BIS KEY 0 (tweak): 16xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    BIS KEY 1 (crypt): 66xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    BIS KEY 1 (tweak): 1Dxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    BIS KEY 2 (crypt): 36xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    BIS KEY 2 (tweak): AExxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    BIS KEY 3 (crypt): 36xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    BIS KEY 3 (tweak): AExxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    (with the xxx being real numberes and letters)

    and I'm trying with the FW 5.1 with the command “ChoiDujour.exe --keyset=keys.txt fw”
    but i get an error
    dsfa.jpg
    What am I doing wrong?
     
    Last edited by Nex9, Jun 2, 2020
  9. OgroGamer

    OgroGamer Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 28, 2019
    Messages:
    8
    Country:
    Chile
    the byskeys are for hackdismount.
    for choidujour are other keys.
     
  10. Nex9

    Nex9 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 1, 2020
    Messages:
    4
    Country:
    Cyprus
    Ok i followed the instructions and when I load the hekate and launch the FW i just get a message

    "Initializing....

    Identified package1 ('20170921172629')
    Keyblob version 3

    Loaded package1 and keyblob"

    and it's stuck there....
     
  11. gonzandunguero

    Newcomer

    Joined:
    Jun 16, 2020
    Messages:
    9
    Country:
    Chile
    I have this same problem update to version 1.0.0 instead of version 10.0.0 and now the system only gives me a black screen, try to update to version 4.0.1 manually from pc and 6.1.0 but from no way can i start my swich please your help
     
  12. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    11,878
    Country:
    United States
    Use ReiNX V2.3 at the end instead of Hekate.
     
  13. gonzandunguero

    Newcomer

    Joined:
    Jun 16, 2020
    Messages:
    9
    Country:
    Chile
    ok, I will do what you tell me, I try to enter the recovery mode in the same way?
     
  14. NukesBanana

    NukesBanana Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 5, 2013
    Messages:
    50
    Country:
    Following the guide in the OP everything seems to go fine but then I get the error message:
    Code:
    No mandatory secmon or warmboot provided!
    Failed to launch HOS!
    The hekate_ipl.ini that I am using is this:
    Code:
    [config]
    autoboot=0
    autoboot_list=0
    bootwait=3
    backlight=100
    autohosoff=0
    autonogc=1
    updater2p=0
    [stock-POTENTIALLY_UNSAFE_FOR_GC_READER]
    [FS_610-exfat_nocmac_nogc]
    kip1=FS600-exfat_nocmac_nogc.kip1
    Everything above "[stock-POTENTIALLY_UNSAFE_FOR_GC_READER]" is generated (presumably) by hetake, everything below is from the ini file that ChoiDujour pumps out.

    Anybody have any ideas on what is going wrong? Tried a different firmware, tried a clean SD card, tried different ini's too but all to no avail.
     
  15. Alerappo

    Alerappo Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 4, 2020
    Messages:
    13
    Country:
    Italy

    Did you brick the console after the accidental downgrade to firmware 1.0.0?
    Did you make a copy of the nand after downgrading?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - UNOFFICIALLY, firmware, (WITHOUT