1. ManuscriptReplica

    Newcomer

    Joined:
    Oct 13, 2019
    Messages:
    36
    Country:
    United States
    Ah ok. I know you can't link to that stuff, but is there some place that has all the keys?
     
  2. Canna

    Canna Bad Ass Poisonous Mushroom
    Member

    Joined:
    Jul 14, 2018
    Messages:
    1,343
    Country:
    United States
    you using memloader ? Use a shorter or better cable.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Yes.
    Google n switch keys
     
  3. OgroGamer

    OgroGamer Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 28, 2019
    Messages:
    6
    Country:
    Chile
    Thanks to this post and guide I have been able to repair some unit Switch.
    Now I have 3 units that were updated to 10.0.0 via ChoiNX
    The first one with blue screen, I check burned Efuses and it matches Firm 10 (13 eFuses), downgrade to 5.1 or another version does not work. I managed to fix by replacing only the BCPKG2 obtained from another functional console in 10.0.1.
    The other 2 units, which were updated to 10.0.0 stuck in the Switch logo and nintendo logo, did not burn eFuses (12 eFuses burned 9.x) downgrade to 6.1, 5.1 or other minor version not working. I have no more ideas:sad:
     
  4. SundayWarrior

    SundayWarrior GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 1, 2018
    Messages:
    113
    Country:
    Russia
    Fuses burned or not - doesnt matter. Just try all with downgrade to 5.1. Why you tell what downgrading not for you? I fixed blue screen switch on 7.x.x firmware with burned fuses
     
  5. gtn

    gtn Member
    Newcomer

    Joined:
    May 8, 2020
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    Cannot boot into atmosphere from Hekate. Can send Hekate payload via AutoRCM. Was hoping to boot into ChoiDujourNX and hopefully reflash my firmware and unbrick my Switch. But I am starting to think that if I can't boot into atmosphere then the switch is shit outta luck
     
  6. zakwarrior

    zakwarrior Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    16
    Country:
    France
    Is it possible to unbrick a nintendo Switch without the emmc ? or with an emmc that was erased (filled with 00)
    The switch is NOT ipatched and loads into rcm
     
  7. OgroGamer

    OgroGamer Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 28, 2019
    Messages:
    6
    Country:
    Chile
    What I mean is that I already tried downgrade it doesn't work. Sorry my bad english, Thank's

    you need at least the prodinfo, prodinfof and the biskeys of that console.
     
    Canna likes this.
  8. zakwarrior

    zakwarrior Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    16
    Country:
    France
    Well all i got is a rawnand.bin filled with 00 except in the end (btw is written prodinfo and prodinfof) of the dump and i got boot0 and boot1, i also got the biskeys but for a strange reason they don't work in hacdiskmount (entropy error)
     
  9. Canna

    Canna Bad Ass Poisonous Mushroom
    Member

    Joined:
    Jul 14, 2018
    Messages:
    1,343
    Country:
    United States
    Restore rawnand.bin boot 0 boot 1 with hekate

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    How do you get a rawnand of all 0. What does NXNandmanager say about it ? what is the dump size ?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    When you downgrade you must use a fuse check bypass, hekate for example. launch hekate then select launch ofw or stock .
     
  10. OgroGamer

    OgroGamer Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 28, 2019
    Messages:
    6
    Country:
    Chile
    Yes i know, it is not the first console i recover with hackdiskmount.
    There are 3 consoles that I receive with a bad update to firm 10
    I already downgrade to 5.1, I launch hekate or atmos, and it won't start.
    unfortunately the consoles arrived without previous nand backup
     
  11. Canna

    Canna Bad Ass Poisonous Mushroom
    Member

    Joined:
    Jul 14, 2018
    Messages:
    1,343
    Country:
    United States
    so then why didnt you pull prodinfo and prodf before downgrade.

    Did you use the boot0 and boot 1 in the output choidujour folder ?
    Did you also launch the FS_KIP ?
     
  12. OgroGamer

    OgroGamer Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 28, 2019
    Messages:
    6
    Country:
    Chile
    so then why didnt you pull prodinfo and prodf before downgrade.
    both are fine, they are not touched in the process, also, I always make a full backup before, to be able to rollback and start again (backup in softbrick, of course, that's how I received the console)
    Did you use boot0 and boot 1 in the choidujour output folder?
    Yes sir, if I used others I would not get to the Switch logo on the screen
    Did you also launch the FS_KIP?
    yes sir, and the same, sometimes freezes in Switch logo, other black screen, depending on which firm version downgrade (5.1, 6.1, 2.3, 1.0)
    This happened after a bad update to 10.0.0 via choidujour NX where this failed, not burn efuses (it still has 12), with this info I received the console (3 switch, same problem)
    Thank you and I'm sorry my bad English
     
  13. zakwarrior

    zakwarrior Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    16
    Country:
    France
    NXNandmanager tells me this is not a switch dump, i bought this on ebay as it is, i don't know how they got a dump filled with 00 :s
     
  14. Canna

    Canna Bad Ass Poisonous Mushroom
    Member

    Joined:
    Jul 14, 2018
    Messages:
    1,343
    Country:
    United States
    I think that was the fake sxos crack or something that did that . Sorry to hear that.
     
  15. gtn

    gtn Member
    Newcomer

    Joined:
    May 8, 2020
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    Just restore the rawnand.bin boot 0 boot 1 backup files? I couldn't get hactool to open them. My switch blue screened so I was trying to just firmware update it to the new version.
     
  16. zakwarrior

    zakwarrior Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    16
    Country:
    France
    Thanks canna for replying ;)
    So i guess that it's totaly dead ?
     
  17. Graupa1988

    Graupa1988 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 15, 2020
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Hello all! I need some help. I tried manual method of choidujour.exe and make a 5.1.0 package but when i do i get an h t t p error and it fails. I also tried with --nossl?
     
  18. Graupa1988

    Graupa1988 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 15, 2020
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Looks like the server is down for choidujour. Read through half this post just to find out. @rajkosto can you confirm? @Canna Do you know how to work around this by chance?
     
    Last edited by Graupa1988, May 14, 2020
  19. death7lord

    death7lord Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 9, 2019
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Hello. I have a problem with server too.
    I downloaded and saved this file "fs_patches.json" from "Internet Web Archive" - web.archive.org
    But how do I can write a local path to file in cmd for using in ChoiDujour.exe ?

    Clipboarder.2020.05.13.png
     
    Last edited by death7lord, May 13, 2020
    Graupa1988 likes this.
  20. Graupa1988

    Graupa1988 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 15, 2020
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Let me know if you figure it out. Doesn't look like he will enable the server again as rajkosto left the forum awhile ago. I also downloaded the json the same way you said you did it.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - UNOFFICIALLY, firmware, (WITHOUT