How to install DSKiosk?

Discussion in 'M3 Adapter' started by DeltaBurnt, Mar 3, 2009.

Mar 3, 2009

How to install DSKiosk? by DeltaBurnt at 1:31 AM (750 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. DeltaBurnt
    OP

    Member DeltaBurnt I'm bored

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    3,353
    Location:
    Where intellect matters
    Country:
    United States
    Ok, I'm a little ticked off. I want to be able to instal DS Kiosk but all versions have the same readme in another language, with no premade INI file. So I have no idea what format it should be and how to install it. And it seems like everyone else has been able to get it working.

    If I try running it without an INI it just gets stuck and the loading screen.
     
  2. dohclude

    Member dohclude GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Messages:
    384
    Location:
    The Patch Walks!
    Country:
    United States
    you don't need an INI file to run dskiosk, it creates one in th "DATA" folder the first time you run it. If you are stuck at the Loading screen, sounds like you are trying to run it with the latest Sakura. Well it's not compatible with it, but I made a version that will run on Sakura here:
    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=138824
     
  3. DeltaBurnt
    OP

    Member DeltaBurnt I'm bored

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    3,353
    Location:
    Where intellect matters
    Country:
    United States
    Oh, ok. Thankyou.
     

Share This Page