how does Kingdom Hearts 358 2 day play?

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Yatashi Strife, May 26, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
May 26, 2009
  1. Yatashi Strife
    OP

    Member Yatashi Strife GBAtemp Fan

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    400
    Location:
    The Void
    Country:
    United States
    to anyone who has this can u give me any info on how it plays. i NEED MORE info!!!!!!!!
    ps:i already saw all the gameplay vids from the official site

    Thanks in advance! [​IMG]
     
  2. hacker07

    Banned hacker07 Banned

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    168
    Location:
    1tb harddrive
    Country:
    Antarctica
    Dude it's not even out yet.. Also the rom has yet to be released
     
  3. Giratina3

    Member Giratina3 Official Lilac of GBATemp

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Messages:
    1,054
    Location:
    Leicestershire, United Kingdom
    Country:
    United Kingdom
    new worlds semi confirmed...
    Traverse Town
    Pinnochios world - most likely monstro
     
  4. Atheocracy

    Newcomer Atheocracy Member

    Joined:
    May 25, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    No. Pinocchio's world isn't Mostro. It's a new world, based off of his town in the movie.
     
  5. ZeroEXE93

    Member ZeroEXE93 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    721
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
  6. larkija33

    Newcomer larkija33 Member

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    31
    Location:
    the US of A
    Country:
    United States
    It probably plays like KH2, except with different labels on the buttons...
    I dunno.
     
  7. jesterscourt

    Member jesterscourt Not Brad.

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Messages:
    2,153
    Country:
    United States
    Anyone notice the main KH fansite (it's a co.uk) is showing up on Firefox as being a Malware site? WTH?
     
  8. yondiame

    Newcomer yondiame Member

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    this is what i think the button are going to be

    X:command thing..... like in kh2, you have to press triangle...
    Y:Drive
    B:jump
    A:attack
    R:move up on the command
    Select R-Short cut items
    Select L-Short cut equipment
    L:move down on the command
    D-Pad:to move around >.>

    but i can't wait for the game to come out!
     
  9. yondiame

    Newcomer yondiame Member

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    that also happen to me too...XD put i just type "kh2.co.uk"
     
  10. granville

    Member granville GBAtemp Goat

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    4,977
    Location:
    Naples, Florida
    Country:
    United States
    That's not right according to the latest previews-

    Dpad- move
    A- select command, attack, interact
    B- jump, jumpdash/double jump
    X- scroll down through command menu
    Y- guard, reflect guard, dodge roll while moving, glide when jumping
    L- used as shortcut initiation button with actions that can be set to the ABXY buttons. Magic and items for instance
    R- lock on/swing camera behind you
    Start- pause
    Select- unknown
    Touch Screen- analog style camera positioning.

    These were from previews back in March or so. No new ones have been shown to my knowledge.
     
  11. SamAsh07

    Member SamAsh07 GBAtemp Addict

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    2,693
    Location:
    Bahrain
    Country:
    Bahrain
    3 days for ROM leak, wait for it, your question will be answered xD
     
  12. Yatashi Strife
    OP

    Member Yatashi Strife GBAtemp Fan

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    400
    Location:
    The Void
    Country:
    United States
    Yea ill just wait. it wont kill me.yet........ thnks for all the info guys
     
  13. Yatashi Strife
    OP

    Member Yatashi Strife GBAtemp Fan

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    400
    Location:
    The Void
    Country:
    United States
    i just saw saix gameplay and a new video on how multiplayer works I CANT WAIT FOR THIS GAME! [​IMG]. alittle Xemnas Gameplay is in the new multiplayer vid on the Japanese Site too!!!!!
     
  14. KingdomBlade

    Member KingdomBlade Blade v3+ (I R SHMEXY)

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Messages:
    2,941
    Location:
    In Vulpes' Fur
    Country:
    Philippines
    I heard it's like you play as Roxas and Axel and you shuffle them around then the organization gives you missions or quests like other RPG's.
     
  15. Canonbeat234

    Member Canonbeat234 Redeemed Temper

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    2,278
    Country:
    Japan
    No offense but is this really that worth waiting?! Although this is Square Enix we're all talking about here...I didn't think Chrono Trigger was going to be awesome but after putting hours into that game...I was surprised how good it turn out to be.
     
  16. KingdomBlade

    Member KingdomBlade Blade v3+ (I R SHMEXY)

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Messages:
    2,941
    Location:
    In Vulpes' Fur
    Country:
    Philippines
    Yes, or else you'll have no idea what's going on in KH3 when it comes out 2010-2012. The story is IMPORTANT. And, it's gameplay is mostly the same, just the system of how it's played.
     
  17. dgwillia

    Member dgwillia The Bacon Lover

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    2,171
    Location:
    Columbia Station, Ohio
    Country:
    United States
    Meh, after playing Chrono Trigger DS, it felt kinda overrated to me (I just cant describe it, it just felt wierd playing it >_>), hopefully this is 1000 times better, it looks amazing graphically.
     
  18. Yatashi Strife
    OP

    Member Yatashi Strife GBAtemp Fan

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    400
    Location:
    The Void
    Country:
    United States
    Yep so right i Have waited so long for this and in 3 days(or less [​IMG]) i will finnally play it! the Suspense is killer man
    wonder what the ap protection dose if it blocks it from being taken of the cart or a save issue or if it just wont play all together
    it will be interesting to find out what it is
     
  19. Aeladya

    Member Aeladya *mistressOFtheCLOW

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    759
    Location:
    Idaho Falls, ID
    Country:
    United States
    Yeah I'm betting it will have some sort of anti-piracy protection which will be undone in a few hours. Dunno why they bother, it's a good attempt, but there will always be a way around everything. You think that if they were smart they would require some sort of password that would be included in the game manuals that is completely random. You would only have to enter it once. It wouldn't stop piracy, but it would slow it down.
     
  20. Toni Plutonij

    Former Staff Toni Plutonij *has TrolleyDave & tiny p1ngy on moderating shelf!

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    8,153
    Location:
    Depths of Nuclear powerplant
    Country:
    Croatia
    Keep it all in one thread!
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page