How Do I use my SAV?

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by ChubbyKirby2, Sep 17, 2009.

Sep 17, 2009

How Do I use my SAV? by ChubbyKirby2 at 2:15 PM (626 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. ChubbyKirby2
    OP

    Newcomer ChubbyKirby2 Member

    Joined:
    Aug 4, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    Ok, so Im using KazoWAR's translation patch 2.5 and he has a version for out currently.The 2 ways to the patch the ROM is to use DeltaGUI or Batch.You need a clean ROM to do this so i downloaded one of a website.My problem is after I patch, I rename it the same as my patch and put it on my M3 flashcard.When I turn it on, the only problem is that it starts new game instead of continuing the SAV....Help please?
     
  2. injected11

    Member injected11 Crescent Freshâ„¢

    Joined:
    Jul 17, 2009
    Messages:
    1,776
    Country:
    United States
    Does the .sav name match the .nds name?
     
  3. ChubbyKirby2
    OP

    Newcomer ChubbyKirby2 Member

    Joined:
    Aug 4, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    Yes it does.

    i named the NDS file his.nds
    the sav is his.sav

    Im pretty sure it reads the sav because when i first try openning the new ROM i patched, it doesn't create a new sav file but when i continue on, it goes to the new game menu...
     

Share This Page