Help with Wii in Adelaide? Problems with IOS :(

Discussion in 'Wii - Hacking' started by filo22, Sep 27, 2009.

Sep 27, 2009
  1. filo22
    OP

    Newcomer filo22 Newbie

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    Australia
    Hi guys,
    I've been frustratingly trying to softmod my wii for the past few days. I've diligently followed the tutorials on this website and have tried nearly everything. I have HBC installed but must have a problem with one of my IOS (most likely 35 or 36) as it keeps freezing when trying to do anything with it. It seems like the more I try, the bigger the hole gets [​IMG] Damn IOS [​IMG]

    Does anyone know anyone that can help me here in Adelaide? I am willing to help out where I can and pay the person who fixes my beloved wii [​IMG]

    All help much appreciated as I'm really stuck [​IMG]
     
  2. longtom1

    Member longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Location:
    Honey Oils inc.
    Country:
    Antarctica
    if you think it's and ios problem just use dop-ios to update all your ios's and in doing that it should repair the broken ios
     
  3. filo22
    OP

    Newcomer filo22 Newbie

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    Australia
    Thank you for your reply.
    If I am unsure of which one it is, do I just replace both the IOS35 and 36?
     
  4. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    our suggestion to you

    use dop-ios and go through every IOS and update them.

    some you might have to press A or -

    take your time and read what is going on.

    I suggest you only say yes to the Sig Hash Check [trucha patch] to only IOS 36 and 60 as those are the most important and some IOS's with trucha patch only lead to problems
     
  5. filo22
    OP

    Newcomer filo22 Newbie

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    Australia
    Ok, no worries. I'm currently in the process of updating them all. Will let you know how it goes. Cheers
     
  6. bolex17

    Member bolex17 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    156
    Country:
    Australia
    Whereabouts in Adelaide are you?
     
  7. filo22
    OP

    Newcomer filo22 Newbie

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    Australia
    Hi Bolex,
    Im in Ingle Farm, North Eastern suburbs. But happy to drive out if needed.
     
  8. bolex17

    Member bolex17 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    156
    Country:
    Australia
    Im located near Woodville North, and wouldnt mind taking a look at the Wii... But is BootMii installed/can be as Boot2.. Don't want to touch someones else Wii unless it is.
     
  9. filo22
    OP

    Newcomer filo22 Newbie

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    Australia
    Ive tried to install Bootmii but it gets frozen at the "if you have bought this software you have been scammed etc etc"/
    What can I do now? I have HBC and Loadmii channels
     
  10. bolex17

    Member bolex17 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    156
    Country:
    Australia
    add me on msn.. pmed it to you.
     
  11. filo22
    OP

    Newcomer filo22 Newbie

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    Australia
    PM sent back
     
  12. filo22
    OP

    Newcomer filo22 Newbie

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    Australia
    After a days work, i finally got it working. Just used the NUS downloader to update the broken IOS!! Thanks to all that helped, you dont understand how much a noob appreciates those who provide useful information!
     

Share This Page