Help With PowerPoint!

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by TheTwoR's, Nov 24, 2010.

Nov 24, 2010

Help With PowerPoint! by TheTwoR's at 3:41 PM (480 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. TheTwoR's
    OP

    Member TheTwoR's Yay I can finally edit this thingy :D

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    670
    Country:
    Belgium
    Hey all.
    I have the term presentation in English class tomorrow, and I usually get full marks every time. The thing takes up a good percentage of your term score, so I can't screw it up this time.
    So I've been using MS Office 2010 beta version, (which was free, till 2010 was released to the public) so yeah they canceled my beta version since it began being sold in shops.
    I just uninstalled it cause I couldn't use it. Whenever I tried opening one of the Office programs, it asks for a key and if I don't have one, it immediately closes. I went on MS's site and got a 2010 Office trial.
    I'm doing a PowerPoint presentation for school, and ANY word I type gets a red squiggly line under it as soon as I press space. I'm like "WTH?". I look at the bottom and I see the language is set to Spanish. No wonder. I clicked to change to English, but it didn't help. Tried again, still no. Then I pressed "Change Default to English" and still nothing happens. I'm like "hmm maybe I have to start a new presentation and the changes will be made". I closed my presentation with out saving. I made a new one, and yeah, it was English [​IMG]
    Then I go to the next slide. IT'S SPANISH WTH! Same thing if I click change to English nothing happens!
    2 Questions:
    1) How can I fix this?
    2) Will the language also be set to Spanish when I take the Powerpoint presentation to school? Or does that depend on the PC over there?
    Plzhelpkthxloveyaall.
     
  2. scrtmstr

    Member scrtmstr GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    839
    Location:
    the Netherregions!
    Country:
    Netherlands
    you get a red line underneeth a word, so it's says it's wrong?
    When you put it in fullscreen mode, those lines are gone. They are only there when you're editing and building your presentation to let you know that you've misspelled a word.

    And yes, you can just take your powerpoint to school. The powerpoint at school will take care of everything for you.
     
  3. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    Have you got a non-English keyboard setting? Check the language bar; set it to English if necessary.
     
  4. TheTwoR's
    OP

    Member TheTwoR's Yay I can finally edit this thingy :D

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    670
    Country:
    Belgium
    Nope, strangely [​IMG]

    Ok guys look. A new question but I don't want to start a new thread:
    When I go on Google to look for pics, only like 3 pics on the whole results page actually show o_o
    The rest are all gray and when I keep my mouse on them, it has that unavailable icon. This is REALLY bad. Is it fixable?
    (I hate new google.. :/ )
    plzkthx ;D
     
  5. Dter ic

    Member Dter ic ~

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    1,757
    Country:
    United Kingdom
    when saving the presentation make sure it's in the corrent format, lotherwise the powerpoint will be all messed up
     

Share This Page