Help running Kirby Squeak Squad!!!

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by patman69, Oct 3, 2009.

Oct 3, 2009
  1. patman69
    OP

    Newcomer patman69 Member

    Joined:
    Oct 3, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    I go to load it up and all i get is a white screen. I'm using akaio 1.5 and all of my other games load and run properly. Help me please! Im going on a Kirby frenzy and this is the only one that I havent beaten yet!
     
  2. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    How many topics did you actually create like this?
     
  3. patman69
    OP

    Newcomer patman69 Member

    Joined:
    Oct 3, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    3... i put em in the wrong places, and im new here so id delete em if i knew how
     
  4. omgpwn666

    Member omgpwn666 Guy gamer and proud!

    Joined:
    Jun 14, 2008
    Messages:
    2,535
    Location:
    Florida
    Country:
    United States
    Im on 1.5 and it works for me,so try what I say,turn on cheats and soft reset in the rom options,and load the game. If it doesn't work hold x while its loading.
     
  5. patman69
    OP

    Newcomer patman69 Member

    Joined:
    Oct 3, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    still not working, i even tried the e rom but it wont even read that
     

Share This Page