1. Chrisssj2

    Chrisssj2 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    2,105
    Country:
    Netherlands
    I see it now. Basically Project Brutality is the better/crazy version while Brutal doom = more streamlined to keeping the old experience in tact I think.

    Is it adviced to use Vulkan or Opengl?
    Also I checked with status monitor seems GZdoom only uses one core for doom?
    Would be nice if it could use all it's cores.
     
    Last edited by Chrisssj2, May 18, 2020
    Silent_Gunner and Smoker1 like this.
  2. Smoker1

    Smoker1 GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Feb 17, 2015
    Messages:
    3,748
    Country:
    United States
    Not sure on those.
     
  3. Chrisssj2

    Chrisssj2 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    2,105
    Country:
    Netherlands
    Do file names matter as you load them in? the wads themselve and the Pk3/wads you load into them?
    Or can give any name I want?

    A way to scroll fast(er) in the pk3 selection would be much appreciated. L/R buttons or touchscreen whatever.
    Cuz having hundreds of pk3 can get tedious to scroll through.

    Also, somehow, my pk3 are not ordered alphabetically in this scroll list for some reason. It is "somewhat" alphabetically ordered. But only parts. Weird.
     
    Last edited by Chrisssj2, May 19, 2020
  4. Chrisssj2

    Chrisssj2 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    2,105
    Country:
    Netherlands
    There is ZDoom for switch? where?
     
  5. Chrisssj2

    Chrisssj2 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    2,105
    Country:
    Netherlands
    How did you get splitscreen working?
     
    Silent_Gunner likes this.
  6. Arnold101

    Arnold101 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    May 19, 2006
    Messages:
    306
    Country:
    United States
    Why gzdoom cannot see pk3 file of brutal doom? Help please
     
  7. Chrisssj2

    Chrisssj2 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    2,105
    Country:
    Netherlands
    Thread dead?
     
  8. Weegeemurdersmalleo

    Newcomer

    Joined:
    Aug 6, 2018
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    It seems this hasn't been updated in months. Is there any plans to make any new updates anytime soon?
     
    Chrisssj2 likes this.
  9. hippy dave

    hippy dave BBMB
    Member

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Messages:
    6,078
    Country:
    United Kingdom
    Last github commit was 29 days ago, so doesn't look like he's abandoned it.
     
  10. Weegeemurdersmalleo

    Newcomer

    Joined:
    Aug 6, 2018
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Ah. I wonder when the next build will be compiled. Sorry, pardon my stupidity. (Also pardon if I did anything stupid in this post, I've only used gbatemp twice)
     
    hippy dave likes this.
  11. ElTuberias

    ElTuberias Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 5, 2020
    Messages:
    12
    Country:
    Chile
    I got the game to launch but when I start a new game I get a message saying "Map has no vertices."

    Any idea on how to fix it?

    Thanks

    Edit: fixed it. I had a bad wad
     
    Last edited by ElTuberias, Jun 28, 2020
  12. Swampat

    Swampat The swamp monster that pats the ground
    Member

    Joined:
    May 25, 2017
    Messages:
    238
    Country:
    United States
    So when I try to load any games the launcher crashes my switch. Anything I can do about this or does this just not work?
     
  13. bad361

    bad361 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jun 18, 2018
    Messages:
    758
    Country:
    Russia
    Yes, carefully read the first post again and start from scratch, cause everything works fine.
     
    Swampat likes this.
  14. Milenko

    Milenko GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Oct 16, 2017
    Messages:
    2,168
    Country:
    Australia
    Are you using album?
     
    Swampat likes this.
  15. Swampat

    Swampat The swamp monster that pats the ground
    Member

    Joined:
    May 25, 2017
    Messages:
    238
    Country:
    United States
    I was. My bad I got it to work now.
     
  16. Purple_Shyguy

    Purple_Shyguy GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    1,207
    Country:
    Anyone know how to get brightmaps to work with this?
     
  17. Silent_Gunner

    Silent_Gunner Lost Wanderer Who Sees No Evil
    Member

    Joined:
    Feb 16, 2017
    Messages:
    1,960
    Country:
    United States
    Did he ever fix the RAM issue? I remember, when this first released on here, the author said that, when quitting GZDoom, it wouldn't clear RAM out, and that do anything after running GZDoom was likely to cause a crash.
     
  18. fgsfds

    OP fgsfds GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 28, 2018
    Messages:
    371
    Country:
    Russia
    It's not related to RAM, but to not properly deinitializing graphics related stuff. I don't even remember if I fixed it or not.
     
    Silent_Gunner likes this.
  19. Milenko

    Milenko GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Oct 16, 2017
    Messages:
    2,168
    Country:
    Australia
    Dunno why I never thought of using sysclk with brutal doom, runs so smooth
     
    Swampat and Chrisssj2 like this.
  20. PhyChris

    PhyChris GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    291
    Country:
    Canada
    Thanks. split screen a port possibility?
     
    Last edited by PhyChris, Aug 25, 2020
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - GZDoom, Switch,