GTA on R4SDHC

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by kingkonghong, Mar 17, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
Mar 17, 2009

GTA on R4SDHC by kingkonghong at 10:55 PM (853 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. kingkonghong
    OP

    Newcomer kingkonghong Advanced Member

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    72
    Country:
    United States
    Hi everyone. I'm wondering if GTA will work on the R4SDHC. If it does can you guys tell me? And if you feel extremely nice could you tell me how you got it working? Im up to testing methods, so please help! I really want to play this without switching to a EDGE or AceKard. Thanks in advance.
     
  2. amanite

    Newcomer amanite Newbie

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    6
    Location:
    shepton mallet
    Country:
    United Kingdom
    hi i put a post on here but it was taken of

    I got gta ctw to work on my r4 sdhc with 4 gig micro sd

    if you want it too work you need ysmenu on sd card there is a help topic titled (how to get ysmenu to work on r4) on gbatemp search it.

    the r4crypt bit doesnt seem to work says r4crypt needs to close

    the go to google & google "nds roms" the fist site with mario & luigi pics go to the home page there is a link to a patched version of gta ctw that has been tested to work on r4s & its the one i got. i also downloaded the patch and the arm9 just incase it didnt work but works 100% on my r4sdhc and my sons r4hdsc also.

    so goe there. sorry not allowed to name the site. but all the links are on the home page.

    hope this helps.
    amanite
     
  3. King_of_kings

    Newcomer King_of_kings Member

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    29
    Location:
    Wausau, WI
    Country:
    United States
    You don't need YSmenu, you just need to arm7 patch the game then use the Action Replay Code to fix it.
     
  4. agentgamma

    Member agentgamma I dont know what to put here

    Joined:
    Oct 5, 2007
    Messages:
    876
    Location:
    Sydney, Australia
    Country:
    Antarctica
    You just told him a ROM site... [​IMG]
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page