GTA Freezin

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by kaisai, Mar 31, 2009.

Mar 31, 2009

GTA Freezin by kaisai at 2:47 AM (1,276 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. kaisai
    OP

    Member kaisai GBAtemp Regular

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    121
    Country:
    United States
    Sorry if its has been talked about but am just now playing GTA:CW and its freezing i tryed the patch. i toke that out and tryed the bypass. then tryed using both its still freezing
    i have a M3R V4.3 plz help
     
  2. DeMoN

    Member DeMoN GBAtemp Guru

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    7,647
    Country:
    United States
    Reformat your MicroSD, and don't put too many games in it.
     
  3. Lodis

    Member Lodis GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 26, 2007
    Messages:
    281
    Country:
    United States
    I would just ask for a full refund or get an exchange. I think they have a 10 day exchange policy in most video game stores. I have not had any problems with the copy I purchased but I'm sure occasionally people do get problems. Good luck.
     
  4. DeMoN

    Member DeMoN GBAtemp Guru

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    7,647
    Country:
    United States
    He's using a flash card. A real cartridge would not freeze (that frequently).
     
  5. NoGoodAtThis

    Newcomer NoGoodAtThis Newbie

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    I am running the latest for the Sakura, and I keep getting frozen at the profile creation screen.

    I have tried some different stuff, but to no avail. Any other suggestions, besides what is posted here?

    Thanks gang.
     
  6. anaxs

    Member anaxs got milk, got candy

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    2,208
    Location:
    your moms jeans pocket
    Country:
    Canada
    id say reformat ur microsd.....worked for me
     
  7. kaisai
    OP

    Member kaisai GBAtemp Regular

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    121
    Country:
    United States
    I reformated, used a different card, and its still freezing
     
  8. NoGoodAtThis

    Newcomer NoGoodAtThis Newbie

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    For us new folk running the .bat fix, what, specifically, files are we to be putting on our carts? Can we rename them?

    Please disregard this, I got it working. It turns out you have to wait until the batch file is finished and closes on its own before you can copy over the newly created file. My apologies for being pre-mature. If only my wife would forgive me -_^
     

Share This Page