Green screen though component

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by fringle, Nov 3, 2009.

Nov 3, 2009
  1. fringle
    OP

    Newcomer fringle Advanced Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    61
    Country:
    Canada
    So out of no where my wii started displaying a green tint to it's display though component cables. I hook up my standard av cables and the colors are all normal. Before I go out and get new component cables I was wondering if anyone else knew of anything that might cause this issue? I don't think it's my TV but it very well could be as my TV is possessed sometimes (changing channels by itself, volume going up and down on it's own).
     
  2. fringle
    OP

    Newcomer fringle Advanced Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    61
    Country:
    Canada
    Just wanted to add that this has been hooked up for almost a year without issue so it's not a matter of the cable being plugged into the wrong ports of the TV. Also they are Wii brand component cables if that makes a difference
     
  3. fringle
    OP

    Newcomer fringle Advanced Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    61
    Country:
    Canada
    Turns out it's my TV. Time to get a new one.
     
  4. Thomas83Lin

    Member Thomas83Lin Retro Gamer

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    1,485
    Country:
    United States
    I had the same problem with my Old Pc Monitor, it would go in and out of the Setup menu, and change the Settings and Colors all by itself.
     

Share This Page