Graphical glitches with Suikoden Tierkreis?

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by geminisama, Mar 17, 2009.

Mar 17, 2009
  1. geminisama
    OP

    Member geminisama Metsu

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    1,045
    Location:
    Oregon
    Country:
    United States
    Hey, does anyone notice frequent graphical glitches with this game? I notice these ones; A) Everytime a map loads or when it fades away, I get a flickering line on both the top, and bottom screen. B) In menu, character info, one of the "buttons" flickers and gets a line in it, whenever I press up or down on the dpad. It's mainly the bottom one, but it changes sometimes. C) Sometimes when dialog is going on, I notice a black flash in the upper left corner when it switches between who's talking.

    I'm running some dual boot on my iTouch cart. Sakura 1.12+1 and iTouch 2.3d (Enhanced X Ver.)
    Kingston Taiwan 2GB

    This isn't game breaking, but it's an eye sore.
     
  2. sadak5

    Member sadak5 GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 27, 2007
    Messages:
    421
    Location:
    Mexico City
    Country:
    Mexico
    I haven't notice any glitch as far as I played. I'm using a SCDS1 with a Japanese 2GB.
     
  3. Jdbye

    Suspended Jdbye Always Remember 30/07/08

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    1,071
    Location:
    Norway
    Country:
    Norway
    I haven't played it that much yet, but I haven't noticed any glitches on CycloDS.
     
  4. GhostToast

    Member GhostToast GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 26, 2009
    Messages:
    258
    Location:
    Aurora, IL
    Country:
    United States
    no glitches so far (i'm up just past the part where you get wifi access in your castle) on R4DS
     
  5. Zane

    Member Zane Ace Wizard

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    650
    Location:
    Sweden, Falkenberg
    Country:
    Sweden
    No problems at all for me. R4 1.18
     
  6. geminisama
    OP

    Member geminisama Metsu

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    1,045
    Location:
    Oregon
    Country:
    United States
    Damn, so it's me. I'll try de-fragging, and the latest iTouch firmware. :/
     
  7. MyauChanDesu

    Member MyauChanDesu Kamineko is GOD.

    Joined:
    Mar 29, 2008
    Messages:
    560
    Location:
    Sydney, Australia!
    Country:
    Australia
    No problems at all, I'm at 20 hours part of the story already.

    Warning: Spoilers inside!

    EDIT:

    I'm using R4 with the latest firmware, anyways.
     
  8. geminisama
    OP

    Member geminisama Metsu

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    1,045
    Location:
    Oregon
    Country:
    United States
    I confirmed I get the same glitches on my GF's DSTT.
     
  9. Domination

    Member Domination GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    4,127
    Location:
    Your Mum
    Country:
    Singapore
    I got the gliches A & C! But very rarely.
     

Share This Page