1. Bart Lemming

    OP Bart Lemming Gēmu Bōi mikuro
    Member

    Joined:
    Feb 25, 2004
    Messages:
    350
    Country:
    United Kingdom
    I'm using the latest SVN as of today's date (8 March 2015). I have a problem with the light gun emulation. The crosshair appears on screen but only the left third of it. If I move the pointer any further it just vanishes. No shots connect to their targets either. I've tried a few (SMS) games and it's the same with all of them.

    Anyone else have this issue? Is there a fix for this, at all?

    Cheers for any help. :)
     
  2. Bart Lemming

    OP Bart Lemming Gēmu Bōi mikuro
    Member

    Joined:
    Feb 25, 2004
    Messages:
    350
    Country:
    United Kingdom
  3. ilikegoldengrahams

    ilikegoldengrahams Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 20, 2014
    Messages:
    67
    Country:
    I just tried and it all seems to work okay for me. I understand your frustration though as Light Gun games are a big deal for myself as well.
     
  4. Bart Lemming

    OP Bart Lemming Gēmu Bōi mikuro
    Member

    Joined:
    Feb 25, 2004
    Messages:
    350
    Country:
    United Kingdom
    Thanks for at least showing some sympathy! :)

    I think I'll just re-install it and see if that works. To be honest, I haven't tried out the emu since my last post in this thread...
     
  5. migles

    migles All my gbatemp friends are now mods, except for me
    Member

    Joined:
    Sep 19, 2013
    Messages:
    8,034
    Country:
    China
    perphaps you have set up wrong region options? like trying a usa game with pal settings or something like that?
     
  6. Jacobeian

    Jacobeian GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    1,889
    Country:
    Cuba
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Genesis, Phaser, Light