GBA on DS One Supercard

Discussion in 'GBA - Emulation' started by Lubbo, Oct 16, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
Oct 16, 2008

GBA on DS One Supercard by Lubbo at 9:41 AM (9,035 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Lubbo
    OP

    Member Lubbo GBAtemp Traceur

    Joined:
    Oct 16, 2008
    Messages:
    895
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    plz help! ive been wanting to find out how to put GBA games on my supercard and if it is possible without buying anything extra could someone plz explain how to do it thanks [​IMG]


    i need help putting gameboy games on my supercard i read a guide which said you dont need an emulator all you have to do is download the rom and put it on but it wont work for me?! do i have to do something else to the rom and does it have to be a certain type or something please explain thanks

    Edited by Hadrian
     
  2. glowy

    Newcomer glowy Advanced Member

    Joined:
    May 18, 2007
    Messages:
    97
    Country:
    Netherlands
    - never mind -
     
  3. DJ Hobo

    Member DJ Hobo GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    240
    Country:
    Australia
    Nope, it's impossible to do it without buying extra.

    You need a slot two device. Supercard Lite works well, as does EZ-Flash V 3-in-1 Expansion. For the EZ-Flash to work, though, you will need a program to patch it (google GBA Exploader) because the EZ-Flash isn't native to the Supercard DS.
     
  4. Hadrian

    Former Staff Hadrian Better than Craigslist

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    16,978
    Country:
    United Kingdom
  5. Heran Bago

    Member Heran Bago Where do puyo come from?

    Joined:
    Nov 6, 2005
    Messages:
    2,851
    Location:
    Foggy California
    Country:
    United States
    No. Go here before asking any more:
    http://gbatemp.net/index.php?act=search
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page