Games n Music by Datel

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by darkmike57, Sep 8, 2007.

Sep 8, 2007

Games n Music by Datel by darkmike57 at 1:11 AM (1,726 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. darkmike57
    OP

    Newcomer darkmike57 Newbie

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Since i have the games n music, which can be used like a passcard with no memory stick inserted, do i still have to buy a passcard 3 to make the M3 lite compatible?

    Thanks,
    -Mike

    Edit: Sorry, i posted this in the wrong section. [​IMG]

    Could a mod move it for me?
     
  2. coolbho3000

    Member coolbho3000 GBATemp Kikkoman Naturally Brewed SoySauce Fanatic

    Joined:
    Apr 29, 2007
    Messages:
    2,095
    Location:
    Kikkoman Factory
    Country:
    Any device that acts like a NoPass will work, although I would personally just flash my DS with the Games N Music.
     
  3. darkmike57
    OP

    Newcomer darkmike57 Newbie

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    How would I go about doing that?

    And thanks for replying.
     
  4. Urza

    Member Urza hi

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    6,493
    Country:
    United States
  5. darkmike57
    OP

    Newcomer darkmike57 Newbie

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Ok. I was hoping there was a way to flash without a slot2.
     
  6. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    You can flash using just the GnM. As long as it can launch flashme.nds in the first place, you can install FlashMe.
     
  7. darkmike57
    OP

    Newcomer darkmike57 Newbie

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Sweet!

    Thanks dude. That saves me about $8!
     
  8. darkmike57
    OP

    Newcomer darkmike57 Newbie

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Alright, I successfully flashed my ds with stealth no auto boot since i dont have my M3 lite yet. Do i just reflash it with stealth so that it will boot to my M3 when i get it?
     

Share This Page