Gamecube Backup Launcher Problem (Black and White+Scrolling)

Discussion in 'Wii - Hacking' started by purehavok1, May 3, 2009.

  1. purehavok1
    OP

    Newcomer purehavok1 Newbie

    Joined:
    May 3, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    Hi all, Is there any possible way to fix this problem?

    When i launch Resident Evil (U) from Backup Launcher Gamma 0.3 it shows the warning screen for about 3 seconds and then goes black... [​IMG]

    I tried the PAL version of Resident Evil and everything is scrolling up the screen and in black and white. [​IMG]

    Note: Forcing NTSC doesn't work either.
     
  2. purehavok1
    OP

    Newcomer purehavok1 Newbie

    Joined:
    May 3, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    Anybody? [​IMG]
     
  3. delt31

    Member delt31 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 6, 2003
    Messages:
    348
    Country:
    United States
    use the search feature as I asked this question recently. Bottom line, i was having this issue b/c the latest backup software always puts things into PAL and I was on a ntsc television. It should still work though by just pressing A (I was using a multi disk). If not , I would go back down to the version before the latest.
     
  4. carbonyle

    Member carbonyle GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Messages:
    360
    Location:
    Switzerland
    Country:
    Switzerland
    You speak about gamecube and Gamma backup launcher and that just totally different things....
    So What are you taking about?
    Are you playing Madword (joke)
    If you speak about gamecube and gamecube backup launcher I suggest you to use cMIOSrev3 installer with wiigator launcher AND launch game with B button (it's the way I've higher compatibility with ntsc games on my pal wii)
     

Share This Page