Full Downgrade from 4.2U to 4.1U

Discussion in 'Wii - Hacking' started by PoLaK, Nov 9, 2009.

Nov 9, 2009

Full Downgrade from 4.2U to 4.1U by PoLaK at 6:45 AM (2,850 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. PoLaK
    OP

    Newcomer PoLaK Member

    Joined:
    Nov 5, 2006
    Messages:
    24
    Country:
    Canada
    Hey guys. I have an Argon Chip which is suppose have region free capabilities, which it did, before the 4.2U upgrade.
    What I'd like to do is go back to 4.1U, when my region free wasn't broken.

    I've deleted the IOS60 stub, and installed v6174. I've also installed System Menu 4.1U. When I go into my settings, it says that I'm on System Menu 4.1U, however, my PAL games don't work.

    Was there something I missed? Region Free was working completely before I made the 4.2 update.
     
  2. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    does the chip have a special menu or disc to adjust its settings?

    i know drivekey you can press eject 3 times to enter the drivekey menu.

    if anything, install preloader or startpatch to enable region free hacks.
     
  3. PoLaK
    OP

    Newcomer PoLaK Member

    Joined:
    Nov 5, 2006
    Messages:
    24
    Country:
    Canada
    No. It's a 1st gen Argon, so it's only re-programmable through an Infectus.
    However, as I said before, region free was working 100% on 4.1U.
    After I went to 4.2, something happened. Is it possible that other IOSes were updated in the process as well?
     
  4. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    4.2 updates every IOS in the system. Maybe simulating the 4.1 update in NUS Downloader and installing those IOS versions would help.
     
  5. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    region free capabilities reside in the system menu
    i doubt these new IOS's have anything to do it not working.

    did you have preloader or startpatch previously installed?
     
  6. PoLaK
    OP

    Newcomer PoLaK Member

    Joined:
    Nov 5, 2006
    Messages:
    24
    Country:
    Canada
    Nope. Just the chip.
     
  7. wiihacker3000

    Member wiihacker3000 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 25, 2009
    Messages:
    217
    Country:
    United States
    xzxero i dident know you knew hippyfreak. oh and dont take this personally but in every post he has posted in hippiefreak's thread(all 827) say dont post replies... and also mods are removing posts every day.

    by the way is it allowed to anounce where to get wii isos are at?
     
  8. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    i know but i had to clear that nonsense up

    no your not allowed to post that info here.
     
  9. wiihacker3000

    Member wiihacker3000 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 25, 2009
    Messages:
    217
    Country:
    United States
    oh ok thanks xzxero
     

Share This Page