FFTA2

Discussion in 'Acekard' started by xjuniorx, Jun 26, 2008.

Jun 26, 2008

FFTA2 by xjuniorx at 12:04 AM (1,185 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. xjuniorx
    OP

    Member xjuniorx GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 9, 2008
    Messages:
    257
    Location:
    Inside My Acekard 2
    Country:
    United States
    Does Final Fantasy Tactics 2 GotR (USA)
    work with ACEKARD 2 BLISS LATEST
    4GB A DATA CLASS 6 MICROSDHC?
     
  2. Minox

    Supervisor Minox Spytech Employee

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    5,617
    Country:
    Sweden
    Two suggestions:
    1.Less Caps
    2.Try it out yourself
     
  3. wilddenim

    Member wilddenim Candy!

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    972
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    No offenses but can you please try games out or test it before posting endless topics about whether the games is good or does it work on whatever flashcarts. Or post in correct topics asking questions before posting topics that would be answered quicker by posting in a correct topic.

    I don't have problems with you but endless on topics where the problem could be resolved by simply test it out yourself. [​IMG] Endless pointless topics does get annoying after a while.
     
  4. xjuniorx
    OP

    Member xjuniorx GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 9, 2008
    Messages:
    257
    Location:
    Inside My Acekard 2
    Country:
    United States
    Ok ok..i see
     
  5. xjuniorx
    OP

    Member xjuniorx GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 9, 2008
    Messages:
    257
    Location:
    Inside My Acekard 2
    Country:
    United States
    IT WORKS PERFECT
     
  6. Minox

    Supervisor Minox Spytech Employee

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    5,617
    Country:
    Sweden
    Less caps...please.
     

Share This Page