Fake help

Discussion in 'R4 DS' started by Jonas_o, Nov 24, 2010.

Nov 24, 2010

Fake help by Jonas_o at 11:17 AM (3,257 Views / 0 Likes) 52 replies

  1. Jonas_o
    OP

    Newcomer Jonas_o Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    25
    Country:
    Sweden
    Hi!
    I bought this card for som weeks ago but i cant make it work so i wonder i someone knows if this is a fake/cope of a real R4 card,

    please reply

    Thanks// Jonas

    [​IMG]
     


  2. Infinite Zero

    Member Infinite Zero Almost!

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    2,922
    Location:
    California
    Country:
    United States
    It's a fake.
    You mean you can't make Wood R4 work?
     
  3. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    The R4 team never made anything else with R4 in the name other than the "R4".
    If there's anything else in the name, it's a knockoff/clone/whatever.

    Go to the site printed on the card and use the firmware there.
     
  4. Jonas_o
    OP

    Newcomer Jonas_o Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    25
    Country:
    Sweden
    Dont know what that means, but i cant get any game to work (sorry about the bad english i am a swedish fail [​IMG])

    I thougt it was real because it cost me 40 pund?
     
  5. ShadowSoldier

    Member ShadowSoldier GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    9,383
    Country:
    Canada
    Not real brahski. What games you trying? You're card is a clone/fake, but the games might not even be compatible. In other words, your card might be terribly outdated.

    On a sidenote: HOW MANY FREAKING CLONES ARE THERE?! I knew there was a bunch, but it's like each day, I'm seeing different R4's, it's ridiculous!
     
  6. Jonas_o
    OP

    Newcomer Jonas_o Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    25
    Country:
    Sweden
    I have tried a lot of games, including the new Pokemon and Dragon Quest 9 and it's either black screen or it says Application Halted.
    gaahh i so pissed, put my last money that i have saved for a while, and bought a shit that does not even work, miserable, hmm okay well i just have to
    continue to pretend to play when my parents ask if its work
    (They bought a DSLite to me if I saved to a flash card itself)
     
  7. ShadowSoldier

    Member ShadowSoldier GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    9,383
    Country:
    Canada
    You have a DS lite?
     
  8. Jonas_o
    OP

    Newcomer Jonas_o Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    25
    Country:
    Sweden
  9. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    40 pounds? Total ripoff.

    You can get an Acekard 2i from shoptemp.com for $16 USD that's a hell of a lot better and plays all games.
     
  10. ShadowSoldier

    Member ShadowSoldier GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    9,383
    Country:
    Canada
    Oh I'm sure I'll regret this, but before I say what I'm going to say, wait a couple days to see if anybody thinks of a fix for you. From what I can tell, you got ripped off for a hunk of junk. Have you tried finding hacks/patches for your games?
     
  11. Jonas_o
    OP

    Newcomer Jonas_o Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    25
    Country:
    Sweden
    WELLCOME to SWEDEN haha everything i expensive here.. dont ever come here if you plan to shop [​IMG]
     
  12. Jonas_o
    OP

    Newcomer Jonas_o Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    25
    Country:
    Sweden
    I have tried everything for abaout 2 weeks.. ant the shop just wont answer when i call och relpay my mails, ohh god in hell i got f*cked bad
     
  13. Infinite Zero

    Member Infinite Zero Almost!

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    2,922
    Location:
    California
    Country:
    United States
    Lesson: Research about the product before you buy it! [​IMG]

    ---
    Try searching more info about your flashcart in Google and see if a miracle happens [​IMG]
    Edit: Oh sorry >.
     
  14. hullo8d

    Member hullo8d GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Messages:
    501
    Country:
    United States
    I think I might be able to help you out if your R4 turns out to be just another DSTT clone.
     
  15. Jonas_o
    OP

    Newcomer Jonas_o Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    25
    Country:
    Sweden
    how can i tell if it is a DSTT clone?
     
  16. Infinite Zero

    Member Infinite Zero Almost!

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    2,922
    Location:
    California
    Country:
    United States
    Can you post a picture of the menu when you open it?
    Looking at the UI of the flashcart can help... [​IMG]
     
  17. Jonas_o
    OP

    Newcomer Jonas_o Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    25
    Country:
    Sweden
  18. Infinite Zero

    Member Infinite Zero Almost!

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    2,922
    Location:
    California
    Country:
    United States
    Just to let you know,
    it says

    "You aren't logged on.body { position:relative; top:0px; margin-top: 33px; }"
     
  19. Jonas_o
    OP

    Newcomer Jonas_o Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    25
    Country:
    Sweden
    god i hate this card, and the f*cking shop manager that tricked me...gonna feed my granny with the shit,ass stupid card.....
     
  20. boktor666

    Member boktor666 Gbatemp's official Solar Boy™ Is Back!

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    805
    Location:
    Holland, somewhere :D
    Country:
    Netherlands
    hmm, tough luck mate, fakes are like the pest under the good cards. Lot's of R4's on the market aren't real, since it has been very popular in the past.

    Is there a website on the box? Most likely you will find your software there, since it looks like it really got a site on it.

    On a side note: Many clones AREN'T able to play games like Dragon quest 9 or Pkmn Black/white, or even anything that is new. You should get it to work with the older games first. Games like mario cart.

    If that works, you may want to switch to YSmenu, a detailed tutorial can actually be found on this website, how to set it up etc.

    Good luck [​IMG]
     

Share This Page