ez flash 3 in 1 plus

Discussion in 'Acekard' started by supersonic124, Feb 10, 2009.

Feb 10, 2009

ez flash 3 in 1 plus by supersonic124 at 4:35 AM (1,292 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. supersonic124
    OP

    Member supersonic124 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    134
    Country:
    United States
    does ez flash 3 in 1 plus work with a acekard 2 with akaio 1.3?
     
  2. omgdaniel

    Newcomer omgdaniel Advanced Member

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    71
    Country:
    United States
     
  3. Normmatt

    Member Normmatt Former AKAIO Programmer

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    2,135
    Country:
    New Zealand
    Opera fix was added to AKAIO 1.4 but hasn't been tested.
     
  4. ocelotDS

    Newcomer ocelotDS Newbie

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    Got the chance to try out the AKAIO 1.4 on my AK 2 (2.1 with 2Gb Kensington) this morning and with the new 3 in 1 Plus cards [purchased in Jan 09 from deal woot] the browser (E) worked! No longer the "Insert Memory Expansion" message, although, I have yet to try homebrew apps like linux etc. that utilize the extra RAM. This is a smashing success, thanks again to the AKAIO team for all of your hard work! [​IMG]
     

Share This Page