End of my rope!!

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by zidane_genome, Feb 2, 2009.

Feb 2, 2009

End of my rope!! by zidane_genome at 6:47 PM (923 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. zidane_genome
    OP

    Member zidane_genome My sword has a +2 bleeding... wanna test it out?

    Joined:
    May 21, 2006
    Messages:
    2,320
    Country:
    United States
    Ok, I semi bricked my Wii... I thought if I reinstalled the default 0000042.app that it would bring back my standard H&S screen... nope... semibrick...

    Now, I have a Yowii solderless chip for the D2B chipset with Yaosm 3... but I can't configure it to autoboot a disc to run WadManager to reinstall my SystemMenu...

    I am also on a laptop, so no DB9 or whatever port...

    I know, I was stupid, I didn't reinstall Starfall or Preloader before I attempted this... and I am kicking myself... trust me...

    Is there any other way to set this up using just 1 Wii? No one I know in my area has a Wii, so I can't even borrow one to swap drives to install the correct options to the chip...
     
  2. sjones900

    Member sjones900 GBAtemp Advanced Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    808
    Location:
    TX
    Country:
    United States
    You have preloader installed right? If you don't you can use the auto boot twilight princess that is if you still have the save for it and launch ARC.
     
  3. zidane_genome
    OP

    Member zidane_genome My sword has a +2 bleeding... wanna test it out?

    Joined:
    May 21, 2006
    Messages:
    2,320
    Country:
    United States
    OK, as I said, I don't have Preloader or Starfall installed...

    I've tried autoboot discs, such as WADManager, and bushings Semi-Brick fix, but neither autoboot...

    I still have the TPHack installed... but I can't get discs to autoboot...

    The first byte of the disc is 0 on both, but not sure why they aren't autobooting... It's a 3.2U downgraded system from 3.3a
     
  4. sjones900

    Member sjones900 GBAtemp Advanced Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    808
    Location:
    TX
    Country:
    United States
    you could try one of those bootmii dongles to try and recover.
     
  5. zidane_genome
    OP

    Member zidane_genome My sword has a +2 bleeding... wanna test it out?

    Joined:
    May 21, 2006
    Messages:
    2,320
    Country:
    United States
    Ok, been playing around... seems the "System Files are Corrupt" message comes on before it even starts reading the disc...

    I've tried the autoboot discs, and nothing... it's not getting the the disc reading part...

    I called Ninty, acted completely stupid (about as stupid as not having starfall/preloader installed) and I'm getting it replaced for shipping costs... cause ya... ummm, I went to update finally, since I just got my internet back, and walked away while it was updating, and when I came back, the red light was on the power button, and I get this weird message... yea...
     
  6. sjones900

    Member sjones900 GBAtemp Advanced Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    808
    Location:
    TX
    Country:
    United States
    ooh that sucks there's no hope left for that wii, but I hope you get your new one soon.
     
  7. Diffusion

    Member Diffusion GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    701
    Country:
    United States
    You did the SaveMe/Savemefrii thing first, right?
     
  8. zidane_genome
    OP

    Member zidane_genome My sword has a +2 bleeding... wanna test it out?

    Joined:
    May 21, 2006
    Messages:
    2,320
    Country:
    United States
    Oh sweet jesus!! IT WORKED!!! OH THANK GOD!!!

    Back to a working Wii... wow...
     

Share This Page