1. lordelan

    lordelan GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2015
    Messages:
    4,724
    Country:
    Germany
    Nice, you're back! Thx for the work!
     
  2. Chains

    Chains GBAtemp Drifter
    Banned

    Joined:
    Aug 1, 2020
    Messages:
    214
    Country:
    United States
    Appreciate the update! Just tested Animal Crossing, and the emuiibos are working nicely!!
     
  3. thaikhoa

    thaikhoa GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Sep 16, 2008
    Messages:
    2,161
    Country:
    Australia
    I and a friend have tested all of my available controllers, only joycon works.
     
  4. tommy64

    tommy64 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 25, 2016
    Messages:
    3
    Country:
    Italy
    I finally understood the problem emuiibo disconnects and reconnects causing amiibo not loading please can you solve this problem?
     
  5. pizzaboy127

    pizzaboy127 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 13, 2017
    Messages:
    3
    Country:
    Chile
    emuiibo is not working for me, idk what to do :c

    I'm on atmosphere 0.14.4 fw 10.2.0 and I've downloaded the latest emuiibo and tesla files (emuiibo 0.6.0 and nx-ovlloader v1.0.6) but when I enter Tesla it says ''emuiibo was not accessed'', I don't understand :ccc
     
  6. Flocki1987

    Flocki1987 Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 14, 2018
    Messages:
    30
    Country:
    Germany
    Have you enabled it in the services?
     
  7. layzMich3l

    layzMich3l Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 29, 2020
    Messages:
    45
    Country:
    United States
    Thank you very much boss. It works with any Joycon connected even if they don't have Amiibos functionality(probably cause it emulates it) but it does not work on Pro Controller. Saw there's an issue regarding this on Github, so you by any chance have an ETA for a fix? Thanks again!
     
  8. Goginha

    Goginha Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 23, 2020
    Messages:
    30
    Country:
    Brazil
    It is bc of your miis. change the names of any miis with special characters, this includes "ã,ç" etc. then delete the "miis' folder inside emuiibo and then it should work.
     
  9. XorTroll

    OP XorTroll Tired of classic HOME menu
    Developer

    Joined:
    Dec 28, 2017
    Messages:
    635
    Country:
    Spain
  10. TheGodMauro

    TheGodMauro Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 27, 2020
    Messages:
    24
    Country:
    Venezuela
    Getting an error with the newest emutool when generating all amiibos with the send to ftp flag on, it says that the path name must be set. Not sure if it's a bug or the option to generate all and send to ftp isn't implemented.
    Generating the whole set to a local folder works great though.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - emulation, services, emuiibo