1. luk_pop

    luk_pop GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 30, 2017
    Messages:
    116
    Country:
    Poland
    On github version 1.3 buttons do not work, on your version the game does not start.
     

    Attached Files:

  2. spriteice

    spriteice Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 17, 2020
    Messages:
    17
    Country:
    Australia
    You are looking at the wrong github, as per my previous post you need to use 8040 from fgsfds github.

    No matter, I have it all ready to go for you here, just add your own game files

    Download
     
  3. luk_pop

    luk_pop GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 30, 2017
    Messages:
    116
    Country:
    Poland
  4. Purple_Shyguy

    Purple_Shyguy GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    1,066
    Country:
  5. luk_pop

    luk_pop GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 30, 2017
    Messages:
    116
    Country:
    Poland
    Now error has come :)
     

    Attached Files:

  6. ZachyCatGames

    ZachyCatGames GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Jun 19, 2018
    Messages:
    2,575
    Country:
    United States
    Launch hbl through an application instead of the album (hold R & while launching any app/game)
     
  7. Raahz

    Raahz Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 6, 2018
    Messages:
    27
    Country:
    Sweden
    Did see one guy run Ion Fury with eduke32 on the switch, any idea how? And would it be possible to run Wrath aswell?
     
  8. Rahkeesh

    Rahkeesh GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Apr 3, 2018
    Messages:
    1,469
    Country:
    United States
    Wrath is custom Quake engine, got nothing to do with eduke32.
     
  9. Raahz

    Raahz Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 6, 2018
    Messages:
    27
    Country:
    Sweden
    Ok but what about Ion Fury then?
     
  10. VampireOniX

    VampireOniX Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 20, 2018
    Messages:
    98
    Country:
    United States
    I have the Ion Fury modified eduke homebrew. If it's ok with the management I'll upload it minus the grp files.
     
  11. Raahz

    Raahz Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 6, 2018
    Messages:
    27
    Country:
    Sweden
    Would be awesome, I own the game on steam so I have the grp :)
     
  12. HaloBenish

    HaloBenish GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    511
    Country:
    Canada
    I should be getting ion fury too and wouldnt mind skipping compiling it
     
  13. Raahz

    Raahz Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 6, 2018
    Messages:
    27
    Country:
    Sweden
    Found one but is this an issue?

    "Due to changes in the way firmware 9.0.0 handles user input homebrew will have to be recompiled to function correctly using this firmware. Read the changelog to make sure the homebrew you're using has been updated to work on 9.0.0 if you're using firmware 9.0.0 or newer."
     
  14. ShadowOne333

    ShadowOne333 GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    9,673
    Country:
    Mexico
    It's not an issue.
    It just means that if you're not using the latest Duke Nukem 3D build, and you are running on any firmware above 9.0.0, controller input won't work.

    Simply use the latest build and you'll be fine.
     
  15. VampireOniX

    VampireOniX Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 20, 2018
    Messages:
    98
    Country:
    United States
    I am still on HOS 8.1 so I dunno. But I will upload the files a bit later today.
     
  16. Purple_Shyguy

    Purple_Shyguy GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    1,066
    Country:
    Ion Fury is pointless. Even at maximum overclock and everything on lowest settings and limited to 30fps it barely runs playable.
     
  17. Raahz

    Raahz Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 6, 2018
    Messages:
    27
    Country:
    Sweden
    Oh thats a shame :(
     
  18. fgsfds

    fgsfds GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 28, 2018
    Messages:
    358
    Country:
    Russia
    You can run an older version of IF on the latest build of my EDuke fork (scroll up), but it runs like ass, so you might want to wait for the official port, assuming it'll have better performance. Allegedly it works faster if you switch to software rendering and use pixel doubling.
     
    spriteice likes this.
  19. Raahz

    Raahz Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 6, 2018
    Messages:
    27
    Country:
    Sweden
    Maybe I'll wait for official port then
     
  20. chikoo_69

    chikoo_69 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 16, 2015
    Messages:
    126
    Country:
    Canada
    Anybody found a workaround? This HB was working a while back but now i am on 9.2 and like all of you my controls dosent work anymore
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Nukem,