dsi update 1.4 and supercard 1.1

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by REDmist12, Aug 25, 2009.

Aug 25, 2009
  1. REDmist12
    OP

    Newcomer REDmist12 Member

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    33
    Location:
    detroit MI
    Country:
    United States
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] i love the dsi and hate it at the same time [​IMG] its so difficult reason is flipnote just came out and that is a very addicting game so im going to update it before it end but i first need to update my supercard and thats where i need help. i have a supercard and i dont know if i updated it see i did everything but i dont see the icon turn into that star wars aliance so i did it agion i update supercard agion and agion and agion and every time still same thind it still sais the same thing supercard icon im hating this if u have any help please4 conntact me no matter wat thank u for helping me [​IMG] [​IMG]
     
  2. Langin

    Member Langin GBAtemp's kpop addict

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    4,637
    Location:
    The Hague
    Country:
    Netherlands
    first place youre topic in the good section( I made the same fault) but gba? I am gba.... just place it in an nds topic or whatever
     
  3. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    first of all why not you tell us how did you attempt to update your supercard ?
     
  4. Masterchamber

    Newcomer Masterchamber Advanced Member

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    72
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    try the website or yahoo answers.

    get somebody to do it 4 u
     
  5. REDmist12
    OP

    Newcomer REDmist12 Member

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    33
    Location:
    detroit MI
    Country:
    United States
    well i got an 8 gig does that help
     

Share This Page