DS #4482: Battle of Giants: Dragons (USA)

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by rlc1628, Dec 2, 2009.

Dec 2, 2009
  1. rlc1628
    OP

    Newcomer rlc1628 Newbie

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    Anyone know the fix yet?

    I'm using acekard 2i with akaio1.5 and a newest loader with no luck.
     
  2. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    then play combat of giants: dragons (E)
     
  3. XWolf

    Member XWolf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    745
    Country:
    United Kingdom
    Does that version not have the same issue with the messed up bottom screen?
     
  4. I am r4ymond

    Member I am r4ymond PFE

    Joined:
    Sep 18, 2009
    Messages:
    1,703
    Location:
    Ionia
    Country:
    United States
    I think I played that game with R4 (v 1.18) or was it R4 + YSMenu?
     
  5. basher11

    Member basher11 GBAtemp's Official Vocaloid Lover

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    4,382
    Country:
    United States
    if it was R4 + YSMenu, tell me how. XD
     
  6. innercy

    Member innercy GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 22, 2006
    Messages:
    745
    Country:
    not working with acekard 2i
     
  7. heartgold

    Member heartgold GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    4,276
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    Yeah this game doesn't even load up on AK2i, akaio1.5 latest loaders , everytime I start it up it freezes with a blank screen -_-
     
  8. innercy

    Member innercy GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 22, 2006
    Messages:
    745
    Country:
    i wonder why they did not fix this released in new loader...
     

Share This Page