Thread Status:
Not open for further replies.
  1. m4xw

    OP m4xw Ancient Deity
    Developer

    Joined:
    May 25, 2018
    Messages:
    2,351
    Country:
    Germany
    Less work for me is always a good thing. I like this "concept"

    If you meant that literally, no, i don't.
     
    CatmanFan likes this.
  2. CatmanFan

    CatmanFan Anxious and regretful
    Member

    Joined:
    Aug 14, 2016
    Messages:
    1,951
    Country:
    Morocco
    Damn, it didn't fully compile
    Looks like my plans for Commodore 64 on the Switch have been thrown out the window...at least for now anyways
     
  3. Hydr8gon

    Hydr8gon Dragon Trainer
    Member

    Joined:
    Dec 15, 2014
    Messages:
    267
    Country:
    Canada
    @m4xw @CatmanFan did you guys change anything in my Makefile to get Parallel working? I rebuilt it (with an updated RetroArch fork this time) and it still freezes when I load a rom. Ironic how I apparently got the core working, but I can't even build it properly myself! :rofl: I wanted to look into getting the threaded Angrylion renderer working, but there's no point if I have no way to test it. It's embarrassing, but if someone could help me I would appreciate it! I tried compiling snes9x2010 and that worked just fine, so I'm not sure what the issue is.
     
  4. m4xw

    OP m4xw Ancient Deity
    Developer

    Joined:
    May 25, 2018
    Messages:
    2,351
    Country:
    Germany
    Phony build?

    Build as always :/ Maybe its your ROM i tried MM

    Use my libnx fork too

    Btw it does take a bit. THe logo is rather smooth (maybe even full speed), but then shit does powerpoint
     
  5. KsAmJ

    KsAmJ GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 1, 2015
    Messages:
    249
    i can't go through 120 pages to check on the configuration saving issue so does changing the input and saving the configuration works or not?

    as i have tried so many times on different ports and doesn't work
    any special settings
     
  6. m4xw

    OP m4xw Ancient Deity
    Developer

    Joined:
    May 25, 2018
    Messages:
    2,351
    Country:
    Germany
    You dont have to go through 120 Pages to find the solution, because there is no Issue!

    Just try closing the application properly and don't use the HOME button
     
  7. KsAmJ

    KsAmJ GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 1, 2015
    Messages:
    249
    i tired that and still not working
    i change the input for user1 then go back to configurations ,save configuration then quit retroarch when i log back same old buttons loaded
     
  8. m4xw

    OP m4xw Ancient Deity
    Developer

    Joined:
    May 25, 2018
    Messages:
    2,351
    Country:
    Germany
    Which buttons do you try to map exactly?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    https://github.com/RetroPie/RetroPie-Setup/wiki/RetroArch-Configuration#core-input-remapping
     
  9. infidelity

    infidelity GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 13, 2013
    Messages:
    226
    Country:
    United States
    m4xw, thank you for the link regarding configuring/saving buttons. Do you have something similar for when users want to reconfigure the aspect ratio for various cores, and have them actually save/restore when reloading the individual cores? Many thanks!
     
  10. m4xw

    OP m4xw Ancient Deity
    Developer

    Joined:
    May 25, 2018
    Messages:
    2,351
    Country:
    Germany
    I think u can just go Quick menu, options, create core config and add core-specific values there
     
    ballcity and infidelity like this.
  11. infidelity

    infidelity GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 13, 2013
    Messages:
    226
    Country:
    United States
    I'll give that a shot tonight, thank you!
     
  12. sentieroluminoso

    Newcomer

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    Italy
    Hi all guy i'am using Beetle-PSX on nintendo switch , i use the last version compiled from @CatmanFan . I have resolution problem with psx iso There are some who can help me?
     

    Attached Files:

    CatmanFan likes this.
  13. baretbh

    baretbh GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 26, 2018
    Messages:
    261
    Country:
    Mexico
    No one can help you because it's not actively being worked on
     
    CatmanFan likes this.
  14. CatmanFan

    CatmanFan Anxious and regretful
    Member

    Joined:
    Aug 14, 2016
    Messages:
    1,951
    Country:
    Morocco
    Try changing the aspect ratio from the RetroArch menu and then changing it back again.
     
  15. sentieroluminoso

    Newcomer

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    Italy
    ok thanks i'am waiting :-)
     
  16. sentieroluminoso

    Newcomer

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    Italy
    @CatmanFan thanks for the answers, i have change multiple aspect ratio but no solution for the problem :-(
     

    Attached Files:

  17. Breezyonda1

    Breezyonda1 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 23, 2018
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Quick question any lan network capability available?
     
  18. Hydr8gon

    Hydr8gon Dragon Trainer
    Member

    Joined:
    Dec 15, 2014
    Messages:
    267
    Country:
    Canada
    I tried rebuilding again, different roms, letting it sit for a while (10 minutes?), but nothing works. When I built with my old RetroArch fork (pre-salamander) it would freeze on a black screen when launching a rom. Building with the latest sources, it freezes in the RetroArch menu on the core selection. Really weird, but I guess there's nothing I can do. I might still try getting the threaded Angrylion working if I have some time, I'm sure someone would be willing to test it!
     
    CatmanFan likes this.
  19. m4xw

    OP m4xw Ancient Deity
    Developer

    Joined:
    May 25, 2018
    Messages:
    2,351
    Country:
    Germany
    Dont use salamander (load core).

    Just start the core manually. salamander seems bugged on your build
     
  20. Hydr8gon

    Hydr8gon Dragon Trainer
    Member

    Joined:
    Dec 15, 2014
    Messages:
    267
    Country:
    Canada
    Switching cores via salamander works fine, but when I select a rom with Parallel it asks me to select a core again (with Parallel as the only option). When I select Parallel from this menu, it locks up. Starting the Parallel core directly produces the same results.
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Development, RetroArch, Thread

Thread Status:
Not open for further replies.