Dead Space Extraction PAL trought USB

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Scolor, Nov 4, 2009.

Nov 4, 2009
  1. Scolor
    OP

    Member Scolor GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    172
    Country:
    Italy
    Well, I'd like to play DS:E PAL on my 4.0 Wii PAL.
    I've installed (and patched) trought DOP-Ios all the latest IOSes (I know that DS:E uses IOS53, I've it).
    I've tried using cIOS rev14, cIOS v222 & 223 from Hermes, nothing worked.
    I've tried every loader: Cfg USB Loader, USBLoader GX, Neogamma, Wiiflow, etc.
    I use a WBFS Pen Drive 16gb that works with every game.

    So, I don't know what else I should do. [​IMG] I got just a black screen.
    Maybe a particular config in USB loaders?
    The game is not scrubbed.

    Thanks for answering. [​IMG]
     
  2. Neversoft

    Member Neversoft GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    236
    Country:
    United Kingdom
    Worked first time for me with the following settings: cIOS 222v4 (Hermes), OpenWiiflow, 002 fix set to "Anti" but my copy WASN'T scrubbed (except by WBFS Manager I suppose). I'm on 4.1E but can't see that making a difference.

    So give that a try [​IMG]
     
  3. wiistarter

    Member wiistarter GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Messages:
    385
    Country:
    United Kingdom
    Mine works on default setting (002 fix on) with USBLoader GX
     
  4. Scolor
    OP

    Member Scolor GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    172
    Country:
    Italy
    Tried both, nothing to do.

    Well, I've to try with a not scrubbed DS:E .
     
  5. ConJ

    Member ConJ The Toker

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    918
    Location:
    Glastonbury
    Country:
    United Kingdom
    It should work fine. Ive been playing this on a 4.2E with cIOS rev 14.

    USBLoader GX and Config Loader, both work.
     
  6. Scolor
    OP

    Member Scolor GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    172
    Country:
    Italy
    Oh well, my DS:E is not scrubbed by the way.

    I can't understand. >____
     
  7. Pakatus

    Member Pakatus GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    777
    Location:
    Portugal
    Country:
    Portugal
     
  8. Scolor
    OP

    Member Scolor GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    172
    Country:
    Italy
    Just black screen. Like when you don't have an IOS. :S
     
  9. Scolor
    OP

    Member Scolor GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    172
    Country:
    Italy
    I've just tried to unistall and install again all the cIOSes. Nothing to do :|
     
  10. Benjay

    Member Benjay Hardstyle Addict

    Joined:
    May 25, 2009
    Messages:
    898
    Location:
    Amiens
    Country:
    France
    looks like a bad dump.....
    works like a charm for me on wiiflow , cios rev14 , 4.2E .

    Oh , and original IOSes have nothing to do with usb loaders , i mean , only the cIOS is used to launch games from an usbloader , other IOSes are not used.
     
  11. geedub

    Member geedub GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    396
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
    maybe try deleting the game and add it again ?

    or just a bad dump of the game iso
     
  12. Scolor
    OP

    Member Scolor GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    172
    Country:
    Italy
    I also was thinking about a bad dump.

    Infact I tried to delete and add the game again, but it didn't work.

    Now I try to dump it again...I'll let you know. [​IMG]
     
  13. woodoste

    Newcomer woodoste Advanced Member

    Joined:
    Aug 30, 2009
    Messages:
    70
    Country:
    Italy
    Try to set Wii output signal to 60Hz from option menu (a volte รจ quello ;-) )
     
  14. Scolor
    OP

    Member Scolor GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    172
    Country:
    Italy
    Oh well...it was just a bad dump! My bad. :|

    Thanks @ all for answering. [​IMG]
     

Share This Page