CycloDS Evolution Firmware v1.31

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by JPH, Apr 5, 2008.

Apr 5, 2008

CycloDS Evolution Firmware v1.31 by JPH at 7:37 PM (4,360 Views / 0 Likes) 18 replies

  1. JPH
    OP

    Banned JPH Banned

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    6,892
    Country:
    United States
    [​IMG] CycloDS Evolution Firmware v1.31
    Small Update
    [​IMG]
    Team Cyclops has released CycloDS Evolution Firmware v1.31. See changelog below.

    [​IMG] Download
    [​IMG] Official Website

    Props to nin10dofan for the news.
     
  2. coolbho3000

    Member coolbho3000 GBATemp Kikkoman Naturally Brewed SoySauce Fanatic

    Joined:
    Apr 29, 2007
    Messages:
    2,095
    Location:
    Kikkoman Factory
    Country:
    If only R4... [​IMG]

    Congrats to Cyclo owners.
     
  3. Auyx

    Member Auyx GBAtemp's Unofficial Sanic impersonator

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    245
    Location:
    Staffordshire
    Country:
    United Kingdom
    I think that its probably safe to say that the Cyclo DS Evo is top of the pile when it comes to flashcards now. Keep it up guys.
     
  4. MagNetCZ

    Member MagNetCZ GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 4, 2007
    Messages:
    383
    Location:
    Prague
    Country:
    Czech Republic
    Oh neat, finally those fixes [​IMG]. Lovely we didn't have to wait for a beta release of 1.4.
    Keep working on the new version but release little fixes aswell, I like that.
     
  5. sidneyyoung

    Member sidneyyoung GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    895
    Country:
    Bermuda
    meh.. other flashcarts fixed 2203 days a go, what took them so long ?

    also some flashcarts didn't need a fix anyway.
     
  6. solange82200

    Member solange82200 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    362
    Location:
    Miami, FL
    Country:
    United States
    I thought the latest realease is 1.4B. That is what I just updated to my Cyclo yesterday?
     
  7. MagNetCZ

    Member MagNetCZ GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 4, 2007
    Messages:
    383
    Location:
    Prague
    Country:
    Czech Republic
    Yeah, it is, but I found about it later than about this [​IMG]
    Anyway 1.4B1's pretty cool, with homebrew soft-reset and all that stuff.
     
  8. megabug7

    Member megabug7 Forum Relic

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Messages:
    1,047
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    What was wrong with FFCC-RoF? I didn't notice any errors on v1.3 [​IMG]

    ? do I still update with this one?

    Sorta new with CycloDS
     
  9. Heran Bago

    Member Heran Bago Where do puyo come from?

    Joined:
    Nov 6, 2005
    Messages:
    2,846
    Location:
    Foggy California
    Country:
    United States
    Download link's broken...
     
  10. Opium

    Former Staff Opium PogoShell it to me ™

    Joined:
    Dec 22, 2002
    Messages:
    8,185
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Fixed now [​IMG]
     
  11. DespizingU

    Member DespizingU GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    705
    Country:
    United States
    I wouldn't say that. I think the correct thing to say is that the Evo and SCDS1 are on the top of the pile.
     
  12. ojsinnerz.

    Member ojsinnerz. Damned

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    3,152
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    I agree.
     
  13. tinymonkeyt

    Member tinymonkeyt GBAtemp brat

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    3,221
    Country:
    United States
    FFCC wouldnt load up the soft reset screen thingamuhbob
    well it would turn the screens white

    uhhh 1.4 is a beta so its not actually stable
    so it'll have some bugs
    but go ahead and update if you want
    there homebrew soft reset ftw!
     
  14. OzModChips

    Member OzModChips GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    570
    Location:
    Melbourne, Australia
    Country:
    Australia
    CDS is out of stock by the people who make it....not sure when its coming back. But high selling supplier will be out of stock soon.
    Don't think to much if you are thinking of getting one of these babies soon.
     
  15. BeLGaRaTh

    Member BeLGaRaTh GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 10, 2008
    Messages:
    116
    Location:
    Liverpool, UK
    Country:
    United Kingdom
    What exactly is the "ingame menu + 2107" problem that has been fixed? I've never had the Moogles of Death with that game and haven't a clue what the ingame menu problem was?

    Anyone shed any light?
     
  16. Bob Evil

    Member Bob Evil The Department of Home-Made Insecurity

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    3,783
    Location:
    Out of the corner of your eye
    Country:
    United Kingdom
    I believe that some menus ... like those when purchasing items from vendors ... would not always appear, for some people.

    I may have mis-remembered.
     
  17. Salamantis

    Member Salamantis GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    1,945
    Country:
    Canada
    Well like me, I had some problems displaying the ingame menu (I would press ABXYLR and then the game would crash.
     
  18. GH0ST

    Member GH0ST Your Hero is a Ghost

    Joined:
    Dec 17, 2006
    Messages:
    924
    Location:
    I was here... before...
    Country:
    France
  19. BeLGaRaTh

    Member BeLGaRaTh GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 10, 2008
    Messages:
    116
    Location:
    Liverpool, UK
    Country:
    United Kingdom
    Thanks for the link GH0ST, have to admit I didnt have that problem in 1.3 though :/
     

Share This Page