Crystal bearers doesn't load.I need new ideas

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by lordcyber12, Dec 29, 2009.

Dec 29, 2009
  1. lordcyber12
    OP

    Newcomer lordcyber12 Member

    Joined:
    May 31, 2009
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    Hello guys,
    The game Crystal Bearers doesn't load in Usabloader GX.I have install Hermes Cios 222 rev 4,but it doesn't work.I "google",but I don't find an apropriate answer.My Wii is modded with Wiikey JAP.I tried Neogamma and Wiiflow,but I have a bad luck.
    If someone help me,I will be grateful.
     
  2. lostdwarf

    Member lostdwarf GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 2, 2008
    Messages:
    1,071
    Location:
    ENGLAND
    Country:
    United Kingdom
    i have the same problem but with softmodded wii.

    wii - 4.2 - pal - bootmii boot2 - cios rev 10 - cfg usb loader

    tried force pal 50 and force pal 60 = black screen freeze
    tried ios 249 ios 222 ios 223
    002 fix
    anti 002 fix

    all tried and no luck. anyone get this game working? wanted to try before i buy.
     
  3. pacha69

    Member pacha69 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    173
    Country:
    Belgium
    I will test the game on my wii when I get back home. I'll let you know if it's working or not. ( If you're talking about the pal version of the game that is )
     
  4. nitrostemp

    Member nitrostemp GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,265
    Country:
    Australia
    up date your cios 249 to rev17
     
  5. DKAngel

    Member DKAngel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    659
    Location:
    Perth,Australia
    Country:
    Australia
    worked for my using gx with 002 set to on with cios14 and 17 and was ntsc on a pal wii
     
  6. lostdwarf

    Member lostdwarf GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 2, 2008
    Messages:
    1,071
    Location:
    ENGLAND
    Country:
    United Kingdom

    no other game gives me problems, it is not a cios problem. there is no point upgrading for this. cios rev 10 is stable, it is definatly either a bad iso or i got my settings all gobbled up in cfg usb loader.
    black screen freeze is loader issue.

    still wont work.

    ps updated to cios rev 17 to test your thought and it doesnt work like i said. re-installed rev 10 (i know its good)
     
  7. nitrostemp

    Member nitrostemp GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,265
    Country:
    Australia
    try that
     
  8. Hells Malice

    Member Hells Malice Are you a bully?

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    5,651
    Country:
    Canada
    Your Wii is saving you from the pain of playing that game.
    Ugh Crystal Bearers is so bad.
     

Share This Page