Can codebreaker 10 run PSX backups?

Discussion in 'Sony PlayStation 1 & 2' started by smashism, Dec 19, 2008.

Dec 19, 2008
  1. smashism
    OP

    Newcomer smashism Newbie

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    I've read that gameshark can do PSX backups on my PS2. I was wondering if my copy of Codebreaker 10 can do something similar.
    Can it run imports too?

    Or am I just SOL and have to buy a Breaker Pro?

    Thanks.
     
  2. Jiggah

    Member Jiggah GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 9, 2002
    Messages:
    1,223
    Country:
    United States
    What version PS2 do you have? The gameshark and breaker pro is only needed for older PS2s (codebreaker 10 is meant only for the ps2, if I'm not mistaken, it can't be used). The newer ones can actually play backups as long as you have one original PSX game.
     
  3. smashism
    OP

    Newcomer smashism Newbie

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    I have a v4 I believe. (SCPH-3001, serial: U232XXXX). Codebreaker 10.
    I'm going to use the codebreaker to MCboot my console. From what you are saying though, it sounds like I don't have a good setup.
    What are my options at this point?
     
  4. Jiggah

    Member Jiggah GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 9, 2002
    Messages:
    1,223
    Country:
    United States
    Yea, it's a v4, which is an older fat I think. This means the only option to play PSX backups is to get a gameshark pro, I was able to get one on ebay for 5 bucks. You actually have a pretty decent setup as you can add in a hard drive if you can find the broadband adapter, which I think is the best way to play ps2 backups.
     
  5. smashism
    OP

    Newcomer smashism Newbie

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    HDloader is exactly what I am doing. Reason why I am starting in this madness.
    I was really hoping to get some psx backups going though. Is there a specific version of gameshark pro that I need to do it?
    I'll just grab that or Breaker pro.

    edit: Is gameshark pro originally for psx.
     
  6. Jiggah

    Member Jiggah GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 9, 2002
    Messages:
    1,223
    Country:
    United States
  7. smashism
    OP

    Newcomer smashism Newbie

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    9
    Country:
    United States
  8. Joe88

    Member Joe88 [λ]

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11,187
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    I think that was the same disk packaged with gameshark 2 (it was named PS1 bonus code disk)
    and it did boot burnt ps1 games using slide tool method [​IMG]
     

Share This Page