c.o.d. modern warfare not working after updating cios249 to rev14

Discussion in 'Wii - Hacking' started by wwfc, Nov 19, 2009.

  1. wwfc
    OP

    Newcomer wwfc Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United Kingdom
    i was playing call of duty from disk with cios 249 rev7 and it was working ok but when i updated to rev14 it freezes. i do not want to go back to rev7 as nsmb will not work. will it work from usb loader if i buy a hard drive
     
  2. longtom1

    Member longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Location:
    Honey Oils inc.
    Country:
    Antarctica
    yes it will that's what I use usbloaderGX
     
  3. wwfc
    OP

    Newcomer wwfc Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United Kingdom
    ok thanks will try that i had never used a usb loader b4 nsmb but i put that on a 2gb memory stick and realized how easy it was so now i am going to buy a external hard drive. what would be the best one to get.
     
  4. Millionaire2K

    Newcomer Millionaire2K Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    47
    Location:
    Norristown PA
    Country:
    United States
  5. longtom1

    Member longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Location:
    Honey Oils inc.
    Country:
    Antarctica
    I just use a PC SATA drive and a cheap usb kit from ebay
     
  6. wwfc
    OP

    Newcomer wwfc Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United Kingdom
  7. Maniac

    Newcomer Maniac Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United States
  8. nano351

    Member nano351 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Messages:
    259
    Country:
    United States
  9. Millionaire2K

    Newcomer Millionaire2K Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    47
    Location:
    Norristown PA
    Country:
    United States
    nano351 Id say no to that HD because it has external power. I think it makes more sence to get a drive that uses the USB power. Who needs more things to plug in.

    Posts merged

    Where? Does it run on USB power or does it use an external plug?
     
  10. longtom1

    Member longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Location:
    Honey Oils inc.
    Country:
    Antarctica
    external plugs are always better cause have heard you can fry your usb ports on your Wii
     
  11. Millionaire2K

    Newcomer Millionaire2K Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    47
    Location:
    Norristown PA
    Country:
    United States
    OR you could disable WiiConnect24 which will disable the USB slot when the Wii is off.

    No constant power to USB no risk of fry.
     

Share This Page