Hacking Black screen when trying to launch certain apps from Homebrew channel?

lancelott

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Sep 6, 2008
Messages
33
Trophies
0
XP
60
Country
United States
I'm trying to softmod a 3.3U Wii to 4.1U or 4.2U preferably. My initial trial in updating to 4.2 and then trying to follow the rest of the guide resulted in Trucha Bug Restorer giving me a BSOD (black not blue) when I opened it. So I flashed the NAND back to 3.3U.

Anyway I have HBC, DVDX, and BootMii installed. Some apps are working. These include Dop IOS and Wad Manager. But others that I was trying to use are not. These include cIOS 38 Rev 14 installer and the Waninkoko 4.0 updater.

What's the deal? Is there an IOS I have to change with Dop IOS to get rid of these black screens? It's seriously driving me crazy.

So if you know how to fix this please let me know.
 

DarkMatterCore

I like turtles.
Developer
Joined
May 30, 2009
Messages
1,288
Trophies
0
Age
27
Location
Madrid, Spain
Website
github.com
XP
2,497
Country
Spain
1. Don't use updaters, please. They're made of fail (they'll brick your Wii, due to the installation of a stubbed IOS 60, which is used by the 4.0 and 4.1 firmwares [an "stub" IOS is a non-functional IOS, that the only thing it does is waste space on the NAND]).
2. You're not the only one with this prob: http://bugs.hackmii.com/index.php?do=detai...0&project=6.
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: Lol 48