Hacking backup's not loading

muffin

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Oct 28, 2009
Messages
105
Trophies
0
XP
170
Country
hi i am runing wiiflow and preloader v0.30 iso v70 system menu v482 , homebrew 1.0.6 ios 61 v19.26, wii system ver 4.2e
cIOSCORPv3.5. nerogamma 7 rev 14

if i put in a backup in the wii drive it seems to spit it out and then i see green strips and then black screen . but if i go through nerogamma it seems to load then crash but not through the wii disc loader channel it did before
unsure.gif


any thoughts please

thankyou
rolleyes.gif
 

muffin

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Oct 28, 2009
Messages
105
Trophies
0
XP
170
Country
tattar8 said:
Use Better Punctuation. I can hardly understand what you're saying. It used to work before and now it doesn't after the update to 4.2?
many thanks for your reply what i mean is that yes it did load after the update to 4.2 and now it will not all i get is either green strips and a black screen or it does not load up .. this wii has been updated from 3.1 to 4.2 and no nand backup so what can i do now to get this wii working

thankyou
 

muffin

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Oct 28, 2009
Messages
105
Trophies
0
XP
170
Country
tattar8 said:
What did you do just before it stopped working?
many thanks for your reply all i done was to upgrade from 3.1 to 4.2 but as i said i forgot to make a backup and now no game will load

thankyou
 

Krestent

What to post?
Member
Joined
Mar 31, 2009
Messages
3,953
Trophies
0
Website
Visit site
XP
340
Country
United States
What method of updating? Official?

Try reinstalling cIOS rev14 or better, wait for a few hours and install rev15 when it's released today.
 

muffin

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Oct 28, 2009
Messages
105
Trophies
0
XP
170
Country
tattar8 said:
What method of updating? Official?

Try reinstalling cIOS rev14 or better, wait for a few hours and install rev15 when it's released today.
thankyou for your replu yes i done a official update inwhich i have done before but not on a 3.1 wii and there is no nand backup i will try ciosrev14 and see what happens

many thanks
 

icebrg5

Well-Known Member
Member
Joined
Apr 1, 2007
Messages
2,328
Trophies
0
Website
Visit site
XP
412
Country
United States
cios14 will probably fail when you install it because you updated through nintendo which now means you probably have 0 vunerable ios files.

You will need to get trucha bug restorer latest version is 1.1 i think.

Follow the directions to downgrade ios36.

Once you have that done you will need to use anytitledeleterMOD to get rid of the stub ios files nintendo put on there(22,223,249,250)

*If you skip this part you will not be able to install the cios14 because the stub version nintendo put on is a higher # then cios14 so it will fail to install properly.*


After that you should be able to run cios 14 installer just fine.



If you need help on where to find these programs then look at the sticky posts for 4.2 guides at the top of the board.
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
    BentlyMods @ BentlyMods: oh i will make it flammable