AutoBoot games application out

Discussion in 'Wii - Hacking' started by OzModChips, Jan 28, 2008.

Jan 28, 2008
  1. OzModChips
    OP

    Member OzModChips GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    570
    Location:
    Melbourne, Australia
    Country:
    Australia
    http://www.tehskeen.com/modules.php?name=D...article&id=1946

    Pretty easy to use and it works. should save you the 10 seconds of your life every time you play a game [​IMG]
     
  2. Edgedancer

    Member Edgedancer Director of Moon based operations

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    2,641
    Location:
    Canberra
    Country:
    Australia
    Is this for real? If so, do you just patch it to an iso.
     
  3. OzModChips
    OP

    Member OzModChips GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    570
    Location:
    Melbourne, Australia
    Country:
    Australia
    I said it works, and no, wasn't lieing [​IMG]

    You just patch the ISO and it just Hex edits the file.
    You can easily patch it back if you want.
     
  4. Redsquirrel

    Member Redsquirrel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 27, 2007
    Messages:
    615
    Country:
    United Kingdom
    I think this is mainly useful for unbricking Wii's surely?
     
  5. OzModChips
    OP

    Member OzModChips GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    570
    Location:
    Melbourne, Australia
    Country:
    Australia
    How so?
    When a wii is bricked my understanding is the disc doesn't spin at all
     
  6. Redsquirrel

    Member Redsquirrel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 27, 2007
    Messages:
    615
    Country:
    United Kingdom
    Hmm im not sure about that. I would have assumed that it would bypass the error message because it would boot before that? Maybe not then.
     
  7. ganons

    Member ganons GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Messages:
    1,944
    Country:
    United Kingdom
    would be sick if it bypassed firmware update checks
     
  8. Redsquirrel

    Member Redsquirrel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 27, 2007
    Messages:
    615
    Country:
    United Kingdom
    Good point =) Someone try...


    99% sure it wont though =(
     
  9. sdoc96

    Member sdoc96 Creaky Old Stiff Member

    Joined:
    Jan 10, 2007
    Messages:
    327
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    Nice find bud - this might be pretty useful for GCOS Multis as well. [​IMG]
     
  10. TaMs

    Member TaMs Randomizer

    Joined:
    Nov 15, 2006
    Messages:
    1,126
    Country:
    Finland
    Great this will be very usefull for me.
     
  11. OzModChips
    OP

    Member OzModChips GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    570
    Location:
    Melbourne, Australia
    Country:
    Australia
    interesting...
    will test out in 5 mins after i finsih modding this wii
     
  12. OzModChips
    OP

    Member OzModChips GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    570
    Location:
    Melbourne, Australia
    Country:
    Australia
    Ok - no, still wants to update. I tried SMG pal.
    I guess the part of the code to check for an update is the very first thing the wii reads...and autoboot is after.
     
  13. MADKATZ99

    Member MADKATZ99 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Messages:
    839
    Location:
    AUS
    Country:
    Australia
    heaps good. I allways hate going into that channel screen...


    now for them to get rid of that dam warning screen! [​IMG]
    As if the games dont have enough warning screens as it is, surley we dont need one the second we turn the wii on...
     
  14. tjas

    Member tjas The Gbatemp HRManager

    Joined:
    Sep 10, 2006
    Messages:
    972
    Location:
    BoZ
    Country:
    Netherlands
    I was so glad that I was rid of that screen on my ds! Waiting for Flashme WII!!!
     
  15. Glacius0

    Member Glacius0 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 27, 2005
    Messages:
    604
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    Warning, you are about to read this post! Are you sure you want to read this post? Reading this post may damage your brain. The poster of this message takes no responsibility for any damages.

    ...

    I can totally understand Nintendo's perspective. These days you need to cover your bases and put up proper warnings! You guys can go ahead and just post on the message boards without proper warnings, but don't come knocking on my door when something bad happens!
     
  16. superrob

    Member superrob H4X H4X H4X!

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    2,465
    Location:
    GBATemp factory.
    Country:
    Denmark
    Hmm maybe this could fix the Config disc 1.3 issue? Becurse the firmware maybe doesn't check the disc [​IMG]
     
  17. sdoc96

    Member sdoc96 Creaky Old Stiff Member

    Joined:
    Jan 10, 2007
    Messages:
    327
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    [​IMG] Does not work for GCOS multi game discs
    Keeps looping back to GCOS requiring audio screen?? Oh well.
     
  18. Julian017

    Newcomer Julian017 Advanced Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    90
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    All we need now is a channel remover [​IMG]
     
  19. whatsa

    Newcomer whatsa Advanced Member

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    63
    Country:
    Antarctica
    And true region free, and Wii homebrew, and a VC hack, and a HDD mod and..
     

Share This Page