1. DrFizzles

    DrFizzles Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 6, 2018
    Messages:
    25
    Country:
    United States
    Any time I try Mod Plague, the game either never loads, or more often, I get an error message and it forces the game to close. When I get the error message, I usually can no longer load the donor title up even on stock firmware. Deleting and re-downloading doesn't work as the download will give me an error, the only way to get the donor title re-installed and running properly is to format the SD card and re-download the game.
     
  2. Assasin1990

    Assasin1990 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 8, 2014
    Messages:
    139
    Country:
    Moldova
    do you have kernel file also ?
     
  3. DrFizzles

    DrFizzles Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 6, 2018
    Messages:
    25
    Country:
    United States
    No. I have only the files that came with the SDFiles releases from here and the plague files.
     
  4. Assasin1990

    Assasin1990 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 8, 2014
    Messages:
    139
    Country:
    Moldova
    get in Plague Mod discord, people will help you there. also what firm version you have ?
     
  5. DrFizzles

    DrFizzles Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 6, 2018
    Messages:
    25
    Country:
    United States
    Great, thanks. Something about that should really be in the directions for using this.

    Also I am FW 5.1.0
     
    Assasin1990 likes this.
  6. torekiki

    torekiki Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 3, 2016
    Messages:
    52
    Country:
    Italy
    How to get invite for plague mod discord?
     
  7. DrFizzles

    DrFizzles Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 6, 2018
    Messages:
    25
    Country:
    United States
    torekiki likes this.
  8. tottti1914

    tottti1914 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 3, 2018
    Messages:
    37
    Country:
    Syria
    where to find plague with older layeredfs support ?
     
  9. jmleolgq

    jmleolgq Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 7, 2011
    Messages:
    89
    Country:
    China
    [​IMG]
    There's a bug if games are more than 1 screen. The games folder names are corrupted
     
    cicciopas likes this.
  10. PeterGemp

    PeterGemp GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 28, 2018
    Messages:
    111
    Country:
    United States
    Nerman knows about this. But it's not really a bug. This it what happends if you print lines oldschool-style.
    Anybody with some time on their hands and the necessary skill is welcome to program a working GUI.
    We're waiting for you in the Discord.
     
  11. xHR

    xHR GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 20, 2013
    Messages:
    103
    Country:
    Wrote small script for unpacking nsp and xci games with hactools. Works only in windows, need python 3 for extrackting keys

    It is automatically unpack all games on folder and get titlekey for nsp

    nsp_xci_decryptor on github. I cannot post link - firum think it is a spam :(
     
  12. Reecey

    Reecey Mario 64 (favorite game of all time)
    Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    5,675
    Country:
    Can you patch the .main file in exefs folder for the DevMenu to work with different xci roms if so how do I do it I wanted to use steamworld dig 2 xci for my DevMenu or the smallest xci rom I can find? I know you need to change lines 290 & 460 with hxeditior for the DevMenu to work with the required xci rom but I’m not sure how you get the correct id lines to work with the xci?
     
    Last edited by Reecey, Jul 21, 2018
  13. Ericjwg

    Ericjwg GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jul 2, 2015
    Messages:
    3,711
    Country:
    Canada
    i got a executable for extracting key. check here. https://gbatemp.net/threads/extract...tool-for-layeredfs.511156/page-3#post-8157621
     
    xHR, HoTsHoTz79 and jmleolgq like this.
  14. Assasin1990

    Assasin1990 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 8, 2014
    Messages:
    139
    Country:
    Moldova
    Many thanks to @Ericjwg
    -implemented he's tf.exe
    Now NSP-XCI to LayeredFS is easier than ever , just drag and drop your NSP and NSP update... , done. Profit )
     

    Attached Files:

    DarkMatterCore and HoTsHoTz79 like this.
  15. Ghost92

    Ghost92 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jun 29, 2017
    Messages:
    540
    Country:
    Colombia
    Does this have or can have support with HDD?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Atmosphere, LayeredFS, switching