am i missing something?

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by mercluke, Mar 9, 2010.

Mar 9, 2010

am i missing something? by mercluke at 10:02 PM (742 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. mercluke
    OP

    Member mercluke ‮҉

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    3,161
    Location:
    Perth
    Country:
    Australia
    so i recently started doing a course to learn c++ (as well as java and some other stuff)
    and i thought maybe i could practice by doing some ds dev...

    i started fooling around with the hello world that came with the examples

    originally something like this


    and after fiddling a bit i got some sexy patterns happening
    sexy pattern


    both of these code snippets will compile and run perfectly fine. if, however i edit the code slightly...
    it breaks


    other info:
    IDE: programmers notepad (was already pre-configured for libnds on installation of dkp)


    screenshots:

    working:
    [​IMG]
    not working:
    [​IMG]

    edit: bbcode
     
  2. emunch

    Newcomer emunch Newbie

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    Norway
    You forgot to add braces to the for-loop code block:

    CODEÂÂÂÂfor(i = 0; i < 256 * 192; i++)
    ÂÂÂÂ{
    ÂÂÂÂÂÂÂÂr=0;
    ÂÂÂÂÂÂÂÂg=(i%257/2);
    ÂÂÂÂÂÂÂÂb=(i%255/2);
    ÂÂÂÂÂÂÂÂVRAM_A = RGB15(r,g,b);
    ÂÂÂÂ}
     
  3. mercluke
    OP

    Member mercluke ‮҉

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    3,161
    Location:
    Perth
    Country:
    Australia
    of course, i knew i was missing something
    thanks man [​IMG]

    edit: congrats on your first post [​IMG]
     

Share This Page