Hacking AK2i update 1.4 brick. Anyway to fix it?

4ppleseed

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
469
Trophies
0
Location
London
XP
235
Country
Hello, I just updated two AK2is using the 1.4 update. One has worked fine and now plays on the DSi. With the other it can't be found as a inserted card on the DSi or DS. Is there anything I can do? Thanks.
 

Tokiopop

Caffeine fiend
Member
Joined
Apr 14, 2009
Messages
1,833
Trophies
0
Age
29
Location
UK
XP
446
Country
Cannonman said:
if you dont get it fixed don't throw it out just give it to me
Hmm... Helpful.

You can try re-flash it (this is what ifish said, but I doubt you could understand it at all). Since it doesn't start up, you will need a DS or a DS Lite, another working flashcart (your working Acekard is fine) and the multi-flasher.

If you only have a DSi, and can't find or borrow a DS or DS Lite, there's not much you can do.
 

4ppleseed

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
469
Trophies
0
Location
London
XP
235
Country
Yep, have a DS and DSi. One working card.

SOooo... put in the working card into DS, take it out and put in the non-working one, reflash?
 

iFish

Slower than a 90s modem
Member
Joined
Jul 11, 2009
Messages
4,233
Trophies
1
Age
29
Location
Montreal, QC
XP
593
Country
Canada
run the dsl updater which is ment to update mulple cards take out the working on and put the bricked one and it will re flash it
 

Smiths

AKAIO Person of Interest TAGS ARE THE BEST
Developer
Joined
Feb 24, 2003
Messages
1,461
Trophies
2
Location
The land of Dairy Queen
Website
www.gamergeddon.com
XP
2,171
Country
United States
ifish said:
run the dsl updater which is ment to update mulple cards take out the working on and put the bricked one and it will re flash it

there. that.
bricked mine hardcore. put in NDSL flasher with a good card on DS Phat, swapped in dead card, flashed and it fine.
 

Burnedmagix

Well-Known Member
Member
Joined
Apr 18, 2009
Messages
213
Trophies
1
Age
27
XP
292
Country
United States
right

i got another card before i realized that i couldve fixed my acekard by using my old r4 clone to run the 1.4 updater, and swapping cards before updating to reflash it
 

bach3609

Well-Known Member
Member
Joined
May 31, 2009
Messages
367
Trophies
0
Age
33
Location
Loading................
Website
Visit site
XP
78
Country
ifish said:
so am i right or wrong smiths

Oh hey, i am smiths. You are epicly wrong
smile.gif
 

YayMii

hi
Member
Joined
Jun 24, 2009
Messages
4,916
Trophies
0
Age
28
Location
that place
XP
758
Country
Canada
Ok, so what I can see other members saying is:

1. Run the updater on the DS lite using the working AceKard.
2. When it asks you to re-insert the card, instead put the broken one in.
3. Flash the card normally.
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Chickens are known to eat their own eggs
    +1
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    I sent them the idea for the surstroming flavored vodka.... I am sorry they tasted it lol
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    He's a one nut wonder
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    Good night
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Nighty Night!
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    I bought a bigger computer desk/stand last year, cause mine was always too cluttered and messy. Now with new bigger desktop, I have more room for junk, to make it even more cluttered. I thought would help, but made it worse.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    My new desks arriving tomorrow
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    I'm jelly
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Gonna be a bitch putting together
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    I think I'm gonna just build my own new one with cabinet board and then stain it dark.
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Nuh f all that, I have all the tools in my shed to make cabinets. I'll just custom make my own soo much cheaper. I want to do a corner unit anyways, for 3 monitors.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Still looks nice
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    True dat
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    How have you, and my wifey been? Been busy and haven't been here much. Oh and tell Uremum that Friday will be fine. I'll get cash before this time.
  • BakerMan @ BakerMan:
    MY BIRTHDAY IS IN LIKE A WEEK
    +2
  • BakerMan @ BakerMan:
    W BOYS
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    We know
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    MiniTool is so slow at extending partitions
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    I prefer AOMEI Partition Assistant
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Happy birthday @BakerMan in case I miss it. Hope you have all your dreams come true,except the Wario in the woods one
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Free edition doesnt let you resize
    +1
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    So seriously, damn I didn't know that. One to grow on...Gonna go check myself
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Etcher decided to partition like 400GB of this sd card so trying to find a good software that doesnt ask for your entire check
    +1
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Is it a blank Partition, or are you trying to take an existing partition and extend it
    BigOnYa @ BigOnYa: Is it a blank Partition, or are you trying to take an existing partition and extend it