acekard not working now, help!

Discussion in 'Acekard' started by Kallona, Sep 8, 2010.

Sep 8, 2010

acekard not working now, help! by Kallona at 2:42 PM (4,519 Views / 0 Likes) 50 replies

  1. Kallona
    OP

    Newcomer Kallona Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    24
    Country:
    United States
    alright, i was just using it yesterday on my DSi XL and today it decides to give me this message
    And erroer has occurred. Press and hold the Power Button to turn the system off. Please see the nintendo DSi operations manual for help troubleshooting
    it was working fine yesterday! why did it have to break my heart with this? what can i do to fix it? i have the 1.4 update, i have akaio 1.7 (newest) and AK2i

    i dont have a dslite nor the money to buy one (or frends with one) so i cant fix it that way. am i screwed?
     


  2. Schizoanalysis

    Member Schizoanalysis From somewhere inside the rabbit hole...

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    2,782
    Location:
    ...
    Country:
    Australia
    Did you update to 1.4.1?
     
  3. DarkShadow96

    Member DarkShadow96 LA96£

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    694
    Location:
    MTL
    Country:
    Canada
    Seems like he did update to 1.41. Ain't that the only message it gives after you update then it blocks it?
     
  4. Kallona
    OP

    Newcomer Kallona Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    24
    Country:
    United States
    ohhhh i did! T_T i didnt know!
    can anything be done about it?
     
  5. Schizoanalysis

    Member Schizoanalysis From somewhere inside the rabbit hole...

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    2,782
    Location:
    ...
    Country:
    Australia
    No one knows yet... but I don't suppose so.
     
  6. Kallona
    OP

    Newcomer Kallona Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    24
    Country:
    United States
    thats not cool. hopefully someone can find something out. now i cant play anything, i just bought this DSi XL yesterday and cant use it now T_T
     
  7. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    A general rule with homebrew and flash carts and such is to not update the official firmware of the system, because as you found out most of the updates will stop you from doing what they don't want you to do.
     
  8. Schizoanalysis

    Member Schizoanalysis From somewhere inside the rabbit hole...

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    2,782
    Location:
    ...
    Country:
    Australia
    Congratulations on being the first "help, I updated to 1.4.1 and I can't use my acekard 2i" thread.

    [​IMG]

    I am sure many more will follow in the coming days.



    You could buy a EZ Flash Vi if you have the money. This card works, apparently.
     
  9. Clookster

    Banned Clookster Your Clookster

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    710
    Location:
    Suisse Romande
    Country:
    Switzerland
    What a pitty. Well, you'll have to wait now. Nothing can be done. It's your own fault, btw.
     
  10. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,728
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    You more than likely need to wait it out till they release the flash update for the Acekard.
     
  11. Clookster

    Banned Clookster Your Clookster

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    710
    Location:
    Suisse Romande
    Country:
    Switzerland
    Cat boy, I can't believe that you don't want a DSi! What a disappointment! I thought I could marry you one day.

    No DSi = No way! [​IMG]
     
  12. Cystic

    Newcomer Cystic Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United Kingdom
    Do people not realise, that any new Firmware update will more than likely patch old exploits/flashcards ect. Do you think Nintendo are just going to let you carry on using your flash cards? If you’ve flashed your DS to 1.4.1 what did you think was going to happen………

    [​IMG]
     
  13. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,728
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    Do I have to like the DSi
     
  14. Clookster

    Banned Clookster Your Clookster

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    710
    Location:
    Suisse Romande
    Country:
    Switzerland
    Yes, you neeed to play Sujin Taisen Number Battles with me! And some other games. I'll tell you about them once we're married. [​IMG]
     
  15. Kallona
    OP

    Newcomer Kallona Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    24
    Country:
    United States
    i wasnt paying attention cause a friend said somethign about the shop so i just went ahead with it (7:30 am , i just woke up so i wasnt thinking)
    the same friend has a Dslite i can use to fix it, but she lives 2 hours away and i cant drive.
     
  16. Damian666

    Member Damian666 Coder from Hell

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    612
    Location:
    In your code...
    Country:
    Netherlands
    lol... your fucked...

    i was planning on updating, but then saw the news this morning >.<

    tough luck mate :/

    Dami
     
  17. Schizoanalysis

    Member Schizoanalysis From somewhere inside the rabbit hole...

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    2,782
    Location:
    ...
    Country:
    Australia

    Hold your horses. There is no update at the moment. You'll have to wait and see...
     
  18. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,728
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    The cat boy is slightly confused
     
  19. MeritsAlone

    Member MeritsAlone GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    420
    Location:
    Spaaaaace!
    Country:
    Sweden
    *facepalm*
    no but seriously right now there is no fix for 1.4.1 and if there is it "might" be on the front page, however it will probably include using a older version of the DSi or DSlite/phat. Since internet is so dam fast it will probably take less than 1 week for a patch to come out... UNLESS theyve boosted the security to 3DS levels, but that is most unlikely since nintendo already knows they lost the war of flashcards, so its just to get some tickets to Spain and relax, or get a new DS.
     
  20. Kallona
    OP

    Newcomer Kallona Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    24
    Country:
    United States
    darn alright, where cn i find updates?
     

Share This Page