acekard feezing

Discussion in 'Acekard' started by cruzer2, May 25, 2009.

May 25, 2009

acekard feezing by cruzer2 at 12:20 AM (811 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. cruzer2
    OP

    Newcomer cruzer2 Member

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    well i just bought one for my dsi and it works great except when i close the ds the game will freeze and somtimes when i load the card it says to turn it off and restart um is it fake or wat lol i can still get a refund so its all good
     
  2. whatup777

    Member whatup777 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    130
    Country:
    United States
    Are you using AKAIO 1.4.1? if not USE IT. Download from the sticky and add the files to the root. then go to akaio.gbatemp.net/loaders and download the AK2/AK2i loader and add to _aio/loaders NOT _aio/ak2loader. after that go to cheats.gbatemp.net and download the CHEAT.DAT and CHEAT.XML to _aio/cheats. then pop it in and your good [​IMG] go to the AKAIO WIKI in the stickies for info on how to use AKAIO.
     
  3. zero383

    Member zero383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    649
    Location:
    Vancouver - #1 City in Canada
    Country:
    Canada
    ^ No need to do all that. Just download the REPACK version which includes all the latest updates here.
     
  4. cruzer2
    OP

    Newcomer cruzer2 Member

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    thnx for the replys so how do i put this on my acekard is it same to how u update the supercard dsone
     
  5. zero383

    Member zero383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    649
    Location:
    Vancouver - #1 City in Canada
    Country:
    Canada
    Click on the link to the Wiki in my sig. Everything you need to know is there.
     
  6. cruzer2
    OP

    Newcomer cruzer2 Member

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    thanks just did it solved my issue and i read the wiki thnx but wondering why i still get errors connection the mario kart wfc i can play bleach darks souls online fine
     

Share This Page