Acekard 2i 3DS Update problem

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by dsttuser, Apr 1, 2011.

Apr 1, 2011

Acekard 2i 3DS Update problem by dsttuser at 2:02 PM (1,584 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. dsttuser
    OP

    Newcomer dsttuser Advanced Member

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    77
    Country:
    Okay so I bought my 3DS yesterday and saw the Acekard 2i update file. After the update I rebooted it on my DSi. It became all japanese and when I would start it, it would get a black screen error in Japanese. I put it in my 3DS and it recognized the AK2i, I tapped open and got a black screen with an error message. Now I can't use the Acekard.. HELP?! Its on AKAIO 1.8.6a
     
  2. masenko

    Newcomer masenko Advanced Member

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    85
    Location:
    Nottingham, England
    Country:
    United Kingdom
  3. dsttuser
    OP

    Newcomer dsttuser Advanced Member

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    77
    Country:
    I don't have a dsl. Any other solutions? [​IMG]
     
  4. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Borrow one.

    A DS or DS lite will work.
     

Share This Page