Hacking A bit of help with Starfall...

blackkat101

Member
OP
Newcomer
Joined
Feb 10, 2009
Messages
11
Trophies
0
XP
75
Country
United States
Sorry if someone else has posted this problem. I've been trying to figure it out for a little over a week. Been to many different forums and have found others with the same problem and some even found solutions to fix it. Too bad none has worked for me...

I finally got the homebrew channel running and all other programs on it work dandy.

System is even downgraded from 3.4U to 3.2U

Now I just need Starfall to work.



Placed it in the card. It shows up in the homebrew channel. I can select it and it goes to it's disclaimer screen.

Yes, I have read the disclaimer on how your supposed to push the 1 instead of the 2 button while pressing B to continue.

This is where the problem starts and well... stops.

By pressing B+1, the screen says:

failed!
exiting . . .

and then goes back to the homebrew channel menu.

On some other forums, some have said pressing B+2 work.

Tried it. Nothing happens.

Another forum said to press B+1+2 all at the same time and it work... well, it did not for me.

Pressing all three either does nothing or does the same as pressing B+1.



If anyone has any suggestions on how to get the Starfall program to work...

Please, I'm all ears.
 

WiiPower

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 17, 2008
Messages
8,165
Trophies
0
XP
345
Country
Gambia, The
Read the text? If you don't know what to press after reading, it's hard to help you. And next time post in the noob thread.
 

Razorwing

Elite Four Member
Member
Joined
Mar 1, 2007
Messages
150
Trophies
0
Age
38
Location
England
XP
317
Country
Do you have preloader installed? Preloader stops the starfall installer from working and you get the error you described in your original post.
 

DukeDizko

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 22, 2006
Messages
145
Trophies
0
XP
185
Country
Another noob question: Is all that trouble people come up with, like that Starfall (what does it do) stuff here or especially that "new" GC-Loader-thing (fuck it , people are talkin' of it as if the wheel has been reinvented) only for those ppl who are absolutely unwilling to chip their Wii??? I frankly do not get it. Playing GC-Backups has never been a prob since the first Wiikey-arrivals. And why would you NOT want to chip your Wii as it makes things WAY easier (depending on what you want to do)? Hope that's not too off-topic but I would appreciate any answers from my fellow tempers
smile.gif
 

fruitman

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Nov 19, 2008
Messages
70
Trophies
0
XP
34
Country
United States
DukeDizko said:
Another noob question: Is all that trouble people come up with, like that Starfall (what does it do) stuff here or especially that "new" GC-Loader-thing (fuck it , people are talkin' of it as if the wheel has been reinvented) only for those ppl who are absolutely unwilling to chip their Wii??? I frankly do not get it. Playing GC-Backups has never been a prob since the first Wiikey-arrivals. And why would you NOT want to chip your Wii as it makes things WAY easier (depending on what you want to do)? Hope that's not too off-topic but I would appreciate any answers from my fellow tempers
smile.gif

Once you learn to ride a bike , you never forget how to do it. I wouldn't chip my Wii as I can't solder and I'm not paying someone a fortune to do it for me.

@the OP: try running Ios Downgrader from homebrew channel then install cios_fix.wad in wad manager.
 

blackkat101

Member
OP
Newcomer
Joined
Feb 10, 2009
Messages
11
Trophies
0
XP
75
Country
United States
I just probably have fear of ruining my system with a chip. Plus, I only make so much money...

To do a chip, I'd first need to shell out money for one and then I'd have to install it. Installing chips into computers isn't too hard, but I'd rather not risk it with my Wii, screw up and have to buy a whole new one.

If I could find a better job and had the spare money, then I'd purchase a second Wii for chipping....
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    I went to auction at a mom/pops video game store few months ago that was closing, and bought 11 slims for $200, 1 was DOA but 10 work fine. so hella deal. Already rgh3'ed 8 of them. But most younger kids don't even want anymore, unless it plays stupid "fortnight", or newer shit.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Think I'm gonna use my giftcard balance on a nice pair of headphones but $100 is still limited
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Soundcore q30s are nice but they leak so much sound it sounds like speakers
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    Ken spend the 100 on a gun and skii mask, wait for a jogger at the park jewelry money and headphones!
    +1
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    If only Amazon sold guns
    +1
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Fucking dick heads think it's a bad idea to get a gun 2 days later
    +1
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Wait, I thought you were the dickhe...nvm
    +1
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    I got balls on my chin and two dicks on my forehead sir
    +1
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Sorry, no offense there double dickhead chinballs.
    +1
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Chicks still love it
    +1
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    "Mommy, look, what is that?". "That's your soon to be daddy."
    +1
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    That you'll only see once
    +2
  • Veho @ Veho:
    Double dickhead chinballs is still better than double dickhead eyeballs.
    +1
  • Veho @ Veho:
    As in, the balls will grow in your eye sockets.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    I paid 5 grand to get them moved to my chin
    +1
  • Veho @ Veho:
    This you?
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    My hair can't be that cool
    +1
  • Veho @ Veho:
    Ah, yes, portrait mode, surely the best way to film a row of people. If only there were some way to fit a wider shot, at the expense of height... if only...
    +1
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    4k portrait mode?
    +1
    K3Nv2 @ K3Nv2: https://youtu.be/Rx-KuevU4h4?si=1MoSvL-y5fFFHf58 Damn kinda sad for Iran +1