Gaming worth upgrading to windows 7?

Gobnoblin

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Sep 13, 2009
Messages
143
Trophies
0
XP
79
Country
I'm on vista home premium right now... it runs fine .... I'm finally getting used to it... if I had my way I'd still be running windows 98 second edition..... is there any advantage to upgrading? should i just wait till this current os becomes obsolete and am forced to upgrade? okay talk amongst yourselves... begin!
 

XWolf

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 9, 2009
Messages
745
Trophies
0
XP
170
Country
From what I have read it would appear to have been a sucessful repair. It does what Vista should have done at a lot less resource consumption.

Still has most of the compatability issues with old hardware as Vista but if you are running Vista fine then 7 will be fine.

Faster than Vista and less intrusive.
 

Gobnoblin

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Sep 13, 2009
Messages
143
Trophies
0
XP
79
Country
okay sounds like it may very well be worth the plunge.... and its a free upgrade for me so I guess I'll give it a go before i get too used to vista and have to switch anyways and learn all over lol thanks for the input
 

pizzahutmaster

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Mar 20, 2008
Messages
77
Trophies
0
Age
32
XP
178
Country
United States
Windows 7 is worth the upgrade. It has WAY better compatibility than Vista. Now I can sync my phone and ti84 plus to my laptop. I used to always have driver problems on Vista. Plus more frames for games is never bad.
 

prowler

Sony
Member
Joined
Jul 14, 2009
Messages
9,475
Trophies
2
Location
Ragol
XP
3,294
Country
Zimbabwe
Would Windows 7 run smoothly on 512MB of RAM, i know the Specs are 512MB but i don't know if it will be okay.

I want to install it now :3
 

lenitao

Well-Known Member
Member
Joined
Sep 23, 2007
Messages
106
Trophies
0
XP
233
Country
United States
windows 7 is the best windows in terms of speed and reliability, faster than XP and much faster than vista.....

totally worths upgrading, but i think you need 1GB RAM to upgrade
 

nIxx

Well-Known Member
Member
Joined
Sep 30, 2007
Messages
1,544
Trophies
0
Location
Germany
Website
Visit site
XP
337
Country
Gambia, The
It´s like a nicer looking Win XP for me not bad but not anything special either and i have a pretty old PC still single core Athlon64 3,2Ghz and "only" 1 GB Ram and it runs fine
 

Joe88

[λ]
Global Moderator
Joined
Jan 6, 2008
Messages
12,738
Trophies
2
Age
36
XP
7,445
Country
United States
deanxxczx said:
Would Windows 7 run smoothly on 512MB of RAM, i know the Specs are 512MB but i don't know if it will be okay.

I want to install it now :3
its not generally recommended

but hey I ran vista ultimate fine for 6 months with 512MB ram
smileipb2.png
 

prowler

Sony
Member
Joined
Jul 14, 2009
Messages
9,475
Trophies
2
Location
Ragol
XP
3,294
Country
Zimbabwe
Joe88 said:
deanxxczx said:
Would Windows 7 run smoothly on 512MB of RAM, i know the Specs are 512MB but i don't know if it will be okay.

I want to install it now :3
its not generally recommended

but hey I ran vista ultimate fine for 6 months with 512MB ram
smileipb2.png

blink.gif
well then. I'm getting my 2GB sometime next month, so i'll be fine.
Plus Windows 7 is safer than Vista
moogle.gif
 
D

Deleted User

Guest
It was well worth it for me to upgrade as my vista was full of bugs and 7 runs smoothly.
smile.gif
smile.gif
 

Satangel

BEAST
Member
Joined
Nov 27, 2006
Messages
10,307
Trophies
1
Age
31
Location
Bruges, Belgium
XP
1,550
Country
Belgium
I'm upgrading next week, from Vista 64bit to 7 64bit.
I'm gonna keep all my data and programs, just going to remove the OS and install a new OS. Hope everything goes well
tongue.gif
 

raulpica

With your drill, thrust to the sky!
Former Staff
Joined
Oct 23, 2007
Messages
11,056
Trophies
0
Location
PowerLevel: 9001
XP
5,716
Country
Italy
Satangel said:
I'm upgrading next week, from Vista 64bit to 7 64bit.
I'm gonna keep all my data and programs, just going to remove the OS and install a new OS. Hope everything goes well
tongue.gif
The last time I did that my partition table killed itself. It was a pain GetDataBack'ing 200GBs of data
rofl2.gif


Before doing that, I advise a backup, or at least separate partitions
wink.gif
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    denpafan @ denpafan: swag