Wiki broken?

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by tj_cool, Aug 30, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tj_cool
    OP

    tj_cool Site dev

    Supervisor
    9,989
    -1
    Jan 7, 2009
    Belgium
    This planet
    Every time I want to submit my edit the wiki, I get this error:
    When I log in, it brings me to the 'successful logged in' page. But when I go to another place, I'm logged out again??

    I already tried clearing the cache and Navigation history, but no success

    Its for Both Firefox 3.5.2 and IE 7

    continued in next post V
     
  2. tj_cool
    OP

    tj_cool Site dev

    Supervisor
    9,989
    -1
    Jan 7, 2009
    Belgium
    This planet
    Ok, waited almost a day, still no go

    Noone (with wiki account) has this problem?


    Damn site is slow like hell for me [​IMG]
     
  3. Cyan

    Cyan GBATemp's lurking knight

    Global Moderator
    18,045
    8,564
    Oct 27, 2002
    France
    Engine room, learning
    Oh, I had this problem too, but it said "disconnect and retry", so I thought I will try later, but didn't yet.

    I saw an url error too few days ago (some links using wiki/pagename and wiki?title=pagename). but it get corrected the next day. Maybe it was related to that correction.
     
  4. tj_cool
    OP

    tj_cool Site dev

    Supervisor
    9,989
    -1
    Jan 7, 2009
    Belgium
    This planet
    Its STILL broken

    If they can't or don't want to fix it, at least tell us why!

    if it helps admins, heres the mediawiki explaination:

    Assuming you get this error even when you do have a seemingly valid logon session:

    Check if /var/lib/php5 is writable and not readable for user and world ( # chmod 733 /var/lib/php5 )
    Check to see if your session.save_path value in php.ini is valid and writable to the webserver - PHP configuration.
    Check to see if there is enough disk space.

    After making changes restart Apache:

    /etc/init.d/httpd restart[/p]
     
  5. gir489

    gir489 GBAtemp Regular

    Member
    101
    0
    Aug 27, 2009
    United States
    I've been trying to contact an admin for a while.

    The registration/edit confirmation thing doesn't work. It'll say you have the wrong answer even though it's correct.
     
  6. tj_cool
    OP

    tj_cool Site dev

    Supervisor
    9,989
    -1
    Jan 7, 2009
    Belgium
    This planet
    I PMed an admin and he said he would do something about it
    so lets wait a bit longer
     
  7. toguro_max

    toguro_max GBAtemp Fan

    Member
    380
    0
    Feb 24, 2007
    Brazil
    São Vicente, Brazil
    It's happening to me too. The MediaWiki says the problem is with some configuration after the update.
    I hope this helps somehow, and also hope I'm not breaking the laws...
     
  8. Costello

    Costello Headmaster

    Administrator
    12,393
    5,640
    Oct 24, 2002
    I only heard of the issue today, I'll have a look and see what I can do...
     
  9. tj_cool
    OP

    tj_cool Site dev

    Supervisor
    9,989
    -1
    Jan 7, 2009
    Belgium
    This planet
    Thx costello
    I hope you can fix it

    You can always PM me if I need to test something [​IMG]
     
  10. tj_cool
    OP

    tj_cool Site dev

    Supervisor
    9,989
    -1
    Jan 7, 2009
    Belgium
    This planet
    Ok
    It works again
    Thanks costello (or whoever fixed it) [​IMG]
     
  11. Costello

    Costello Headmaster

    Administrator
    12,393
    5,640
    Oct 24, 2002
    I fixed it, but you need to log out & log in again for it to work.
     
Thread Status:
Not open for further replies.