Wiimote won't connect with battery pack

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by Fluganox, Jan 9, 2010.

Jan 9, 2010
  1. Fluganox
    OP

    Member Fluganox GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    118
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Right, this is going to sound rediculous. But I have two wiimotes, both work absolutely fine with batteries, one even worked with a usb charged battery pack. But recently I bought a charging dock with two battery packs, one for each wiimote. And since then, they refuse to work.

    At first I thought it was the sync, so I re-synced them, and they connected, as player 1 and 2. But straight when I point one of them at the screen, and hover over a channel or the SD menu, they disconnect. However I can point at the screen as long as I want as long as I don't hover over anything. if i tap A they connect again, but the same thing happens. And if I turn off my Wii, I have to re-sync them again.

    Funny thing is, they connect immediately with normal batteries :S any suggestions?
     
  2. Vattu

    Member Vattu GBAtemp Regular

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    186
    Location:
    Sweden
    Country:
    Sweden
    they're fried!! try disable rumble.
     
  3. Fluganox
    OP

    Member Fluganox GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    118
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Unless it's a factory fault, I don't think they are, they're brand new :/

    and disabling rumble and sound does nothing (N)
     

Share This Page