Wiigator Wierd Problem

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Mewcopa, Jan 27, 2009.

Jan 27, 2009

Wiigator Wierd Problem by Mewcopa at 5:13 PM (878 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. Mewcopa
    OP

    Newcomer Mewcopa Member

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Canada
    I have NTSC-U wii with 3.4 firmware. Installed neccesry cIOS and Wiigator v0.3 backuploader. Patched backup is Castlevania Judgement (working.) When i start up the loader the wii freezes at the launching screen. Note: i have a wiikey 2 installed but it was a faulty chip (contacts fell off.)I believe this may have something to do with it but just checking. I intend on removing it. Any other advice?
     
  2. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    what exactly was the patch that you aplied...??
     
  3. kimikal27

    Member kimikal27 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,381
    Location:
    Galway
    Country:
    Ireland
    ether , is your wiinea pig working?
    the one that freezes when you point to a channel?
     
  4. Mewcopa
    OP

    Newcomer Mewcopa Member

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Canada
    I use the beta patcher made by that waninko or whatever his name is.
     
  5. HaniKazmi

    Member HaniKazmi GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    1,657
    Location:
    Manchester
    Country:
    United Kingdom
    !. dont patch the backup
    2. Install cIOS 7
    3. Use the gamma loader.
     
  6. Mewcopa
    OP

    Newcomer Mewcopa Member

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Canada
    Link please. P.S. i think that's what version of cIOS i have but ill check.
     
  7. HaniKazmi

    Member HaniKazmi GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    1,657
    Location:
    Manchester
    Country:
    United Kingdom
    In my sig, all loaders are there.
     
  8. djtaz

    Member djtaz PM's Full - Wadder Me

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    2,997
    Country:
    Ireland
    Did you get your files from instructables or from a pirate torrent site ? I noticed a few very old files going around there recently with really old and incorrect instructions.

    The beta loader i wrote the guide for originally was posted up there :s why do people do that ? I even have the date on it ffs - its old and out of date !

    Anyway - try newer files and it should help if you got them from the above sites.
     
  9. Mewcopa
    OP

    Newcomer Mewcopa Member

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Canada
    I got the files from a wii modding site, same versions i think but ill replace with the newer ones if there are any.
     
  10. HaniKazmi

    Member HaniKazmi GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    1,657
    Location:
    Manchester
    Country:
    United Kingdom
    And don't patch.
     
  11. Mewcopa
    OP

    Newcomer Mewcopa Member

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Canada
    Figured out the problem. My wiikey disabled the laser so I'm gonna have to take it apart and remove the chip. It should work after that.
     

Share This Page