Wii Web Browser

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by sjones900, Sep 14, 2008.

Sep 14, 2008

Wii Web Browser by sjones900 at 6:24 PM (1,015 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. sjones900
    OP

    Member sjones900 GBAtemp Advanced Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    808
    Location:
    TX
    Country:
    United States
    Well it freezes sometimes for how about you
     
  2. Dwight

    Member Dwight Gawb. Gawb Bluth.

    Joined:
    Aug 14, 2008
    Messages:
    1,033
    Location:
    Washington State
    Country:
    United States
    I don't use it, since it's a huge pain in the ass for everything that I normally do on the internet.
     
  3. Endogene

    Member Endogene GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 2, 2008
    Messages:
    439
    Location:
    brittany
    Country:
    France
    never had any problem with it, except the plugin issue
     
  4. TanookiSuit

    Member TanookiSuit Game Reviewer/Writer -- formerly Vampire Hunter D

    Joined:
    Nov 11, 2004
    Messages:
    2,552
    Location:
    Louisville, KY
    Country:
    United States
    No problems here other than I hate you can't use tabs on it. I have a keyboard so it's no issue to use it, though I do wish it would not pull up a dumb huge box if a keyboard is plugged in so I can still see the page I'm writing on.
     
  5. link459

    Member link459 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 17, 2006
    Messages:
    354
    Country:
    United States
    Try reinstalling it?

    I hate the internet channel so much, but sometimes it's my only way of getting online. [​IMG]

    Needs Flash 9 support sooooooooo bad.
     
  6. FAST6191

    Reporter FAST6191 Techromancer

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    21,745
    Country:
    United Kingdom
    Just a thought but some people "hacked" (it amounted to changing some of the ini files) the browser which made it a bit more stable. No links to hand but it was around the time the first installers for such things came out.

    On the other hand you could try a making a proxy on your network and getting some of the gruntwork done there although frankly if you can do that you probably have better ways of internet access.
     

Share This Page